søndag den 31. oktober 2010

Vi er IKKE i en liga for os selv

Som AGFer er det fristende at udnytte situationen, mens vi ligger hernede og roder i 1. division, til at prale løs om hvor suveræne vi er, og hvor nemt vi kunne klare os i den rystende dårlige superliga. Nogen kunne måske endda finde på at sige, at vi befinder os i en liga helt for os selv, så stærke som vi er.

Men intet kunne være mere forkert. For sagen er jo, som det vil være faste læsere af bloggen bekendt, at AGF derimod hører til i en liga sammen med en hel række andre ligeværdige hold, og at vi ligger i præcis den række, vi har gjort os fortjent til at ligge i. Nemlig ligaen for de mest suveræne hold i Europa.

Og da du nu muligvis er blevet interesseret i at vide, hvordan det egentlig går i suverænitetsligaen, så kommer her en kort update, før vi på et senere tidspunkt vil grave os ned i en fuldstændig oversigt.

Kigger vi på holdene i de 30 internatioanle rækker, der udgør den fulde liga, så er der efterhånden kun tre hold, der kan måle sig med AGF. Chelsea, Hertha Berlin og FCK har alle et bedre pointgennemsnit end AGF, men derudover er der ikke længere nogen, der ikke er bukket under for vores attentat på Vejles fine rekord på 78 point for de 30 kampe. Og når vi forhåbentlig til sommer står med rekorden i hænderne, så må vi måske tage diskussionen igen, for på det tidspunkt er vi måske reelt i en liga for os selv, men den tager vi, når vi kommer så langt.

3 kommentarer:

Mathias sagde ...

Det er alligevel skørt, at vores nuværende snit ikke er nok til at så Vejles rekord.

Søren T sagde ...

Off topic: Graulund er sgu da noget af det mest nuttede med bølje

http://kanalsport.dk/index.php/tv/clip_id=36860

man kan dog ikke lade være med at mistænke ham for at gå med den for at understrege, at han stadig er en fucked up wild pubertetsdreng, der fortjener en kontraktforlængelse...

Søren HC sagde ...

Det for at få et løntillæg til tænderne og Sygesikring Danmark.