mandag den 4. oktober 2010

Tanker fra en søndag med Næstved.

*Tænk hvis man boede i et af de store hvide huse der ligger ned til stadion, så har man gratis 1. divisionsbold. Skulle man afsøge det sydsjællandske boligmarked og tage springet?

*Sidst jeg var i Næstved var det en solskinsdag og Nik (eller var det Jay) var der og gav is og fortalte at Jays (eller var det Niks) mor arbejdede på Næstved sygehus.

*At Dennis Høegh og Sanel Kapidzic slet ikke er farlige sammen. Måske er de slet ikke farlige hver for sig. Man tog sig selv i at drømme om en spiller som Oscar Scott Carl eller ham der som hedder noget med 'Hulk'. Selv Smaghildur 'Aron' Johansson, der jo er bygget som en 9 årig pige, så farlig ud da han kom ind. Kære Dennis, det er ikke et godt tegn.

*Gad vide om det der Næstved Megacenter har gode shoppingmuligheder?

*Skal man overhovedet hidse sig op over at tabe et point hist og pist. Kioskmanden, som dog havde spillet på kampen, mente at vi var så godt som rykket op allerede.

6 kommentarer:

Frej sagde ...

Vi kunne være 7 point foran nummer tre, nu er vi 5 foran. Så indtil andet er bevist er der på den konto ikke grund til at gå i panik, endnu.

Men jeg kan godt blive lidt panisk over Stephan Petersens enormt tunge ben, MJ 20+ fejlafleveringer, Denis Høgh iver når han jagter bold på kanten og mangel på samme foran kassen...og i det hele taget omgangen med bolden.

Næstved må betegnes som et hold fra den nederste 1/3 af divisionen, og når vi ikke kan vinde der, når vi endelig holder nullet. Ja så kan jeg godt grue for fremtiden ude mod HB Køge, ude mod AB, ude mod FCV.

De fem point kan hurtigt blive til 2 eller 3 og så er der lagt op til "afgørende kampe" og dem er vi ikke så gode til ....

Anonym sagde ...

http://www.agf-foto.dk/album1/1.%20Division%202010-2011/Naestved%20-%20AGF%2002-10-2010/slides/agf_02-10-2010_0085.html

Syntes du skal tage springet , det ser forbandet hyggeligt ud.

Kalle sagde ...

Seriøst, det der, det gad jeg godt!

Jesper sagde ...

Er det dig i det blå suit, Kalle?

Esteban sagde ...

Dang, jeg troede, at denne her tråd handlede om en Allan Olsen-sang eller sådan noget. Altså, "Tanker fra en søndag med Næstved"... hvis det ikke lyder som den nye A-side fra en dansk trobadour, så ved jeg sgu ikke.

Mathias sagde ...

Eller en linie i en Jens Unmack-sang.