torsdag den 30. september 2010

Angriberemne

Trætte gamle Danilo eller unge og spændende Saric? Jeg ved godt hvem jeg ville vælge og jeg er sikker på at BSN ved at han også godt ved hvem han ville vælge.

Peter Sørensens stærke hånd viklet blødt/hårdt om følsomt/voldsomt talent? Jeg tror vi har en vinderkombination. En straight royal flush eller hvad det hedder.

Og til jer hatere, vil jeg bare sige følgende: Astrit Ajdarevic. Det lukkede munden på jer, hva?

14 kommentarer:

Søren HC sagde ...

Astrid er et langt bedre kort - blød
eller hård hånd - end Danilo.

Bevares, sikkert en fin signing i 1. division, men lige så snart næste sæson går i gang, bliver han ubrugelig.

Kalle sagde ...

Danilo, guderne skal vide jeg brølede som en kronhjort da han fik debut, han var jo den nye Laudrup. Og så i AGF.

Men man tage en knægt ud af Stautrup, men man kan altså ikke tage Stautrup ud af knægten. Og det er og vil altid være Danilos Achilleushæl. Mentaliteten, mayn.

Den er ikke til Suppebold.

j-kid sagde ...

Lystrup, that is. I dén grad.

Kalle sagde ...

Ahh....Jay Kid, aaaaah...det er nu Stavtrup. Seriøst. Han spillede i Lystrup, men Stavtrup? Det var hans hood.

5'eren hele vejen. Min første kæreste boede derude. Good times. Også for Danilo.

j-kid sagde ...

Det var satens. Men forældrene bor jo på den anden side af Brabrandsøen. Den som adskiller dem fra stavterne. Kender osse én derfra. Han minder altså slet ik om Danilo.

Hvem fanden tager osse fra Statrup til Lystrup for at spille microput. Det involvelerer enten trælse busskifts i regnvejr og 4 zoners klippekort eller curlingforældre.

Jeg tænker mit.

Kalle sagde ...

Lystrup IF, det' en talentfabrik. LIF og ASA. Bawlers, big time. Som de unge siger. Sagde.

j-kid sagde ...

FAIL, som man siger.

j-kid sagde ...

OT (det behøver man da ikke skrive på den her avenue, gør man?)

The Corner er sku the real shit. Det er strictly cornerboi's selv Les Freamon tager en tjans som dopehead. Det er The Wire lo-fi. Det er, hvad er det nu man siger på fransk, autentisk som ind i helvede. Ingen politik, ingen politi bare spider bags og red tops, all ova'.

Hvis du er savner en 6. sæson af Wire vil du stortrives på Hjørnet. Selvom den kom først kan du kalde den en ond epilog.

(undskyld, det er ikke en jargon jeg bruger til daglig blev simpelthen bare revet med)

Don Tapa sagde ...

Ville være fint hvis vi kunne kapre Saric, men tror det havde været mere sandsynligt med ER som træner.

Må i øvrigt sige, at hvis vi henter Danilo el. lign. er det vist ved at være adieu til Høegh'en. Den har satme også fløjet lavt. Han kunne passende blive æret med en "I Saw Høegh Score"-shirt i afskedsgave. Og dog, for her kommer noget jeg har puslet med i noget tid: jeg synes man skulle give ham for 5 kilos styrketræning og omskole knægten til venstre back. Ja, jeg mener det. Han bliver aldrig den nye Lumb men helt ærligt, det er den eneste plads jeg kan se ham spille på et relativt højt niveau. Alle de tidlige Lumb-hatere ville selvfølgelig komme med deres "han kan ikke sparke højt og langt ligesom Gunner Lind-holdninger", men den back-type hører heldigivs hjemme i fortiden*.

*Fortiden inkluderer steder som Horsens, Haderslev, Silkeborg og Norge.

Karma coma sagde ...

Hahaha. Dennis Due som venstre back. God idé!!! Eller hvad med gartner på Fredensvang?

Danillo er jeg mege tvetydig omkring. Han slog aldrig til og der mangelede meget fysisik og mentalt til at han kunne begå sig i suppen. Lyder mest som om Danillo har plantete den historie for at gøre kur til den gamle dame. 28 mål i 2 divison er da fint, men han kan ikke bruges i suppen.

Det tandløse angreb i går mindede jo igen om at vi mangler en Rasmus Katholt type. Sådan en rutineret målræv der sparker den ene chance han får ind med låret eller indersiden i det lille felt.

Sjovt er det jo også at efter der gik hybris i udtalelserne i pressen fra Kure og Steffen om at GF var FCk i 1 div. så er det jo gået mindre godt på nær imod Skive i overtiden og igen i overtiden imod Skøgen fra Herfølge. Ellers er det blevet til 2 "heldige" på away på skræmmene stadions som Hobro og Næsted. Need I say more?

Kalle sagde ...

perhacs2009
@J-Kid. The Corner...hermed noteret ned på juleønskeseddelen til mor. De klip jeg så fra den var bare utroligt socialrealistiske på den der Unge Mødre i Horserød Statsfængsel-agtige mødre. Jeg blev så trist.

@Carma Koma. Hybris, det er en svær størrelse. Her på bloggen vil vi jo gerne, skal vi sige, lege lidt med begrebet. Det kan Staff og Kure slet ikke håndtere, de hopper i med begge ben og se den suppedas de har bragt os i.

Kalle sagde ...

For det 2. mødre, læs: måde.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Åh, der er så mange ting, man skal forholde sig til.

Danilo, Høegh, Saric, Aron, tv-serier, Næstved og Stautrup. Puhh.

Men én ting ved jeg 100%. Vi mangler ikke middelmådige angribere sidst i tyverne, der kan fumle den ind på enten den ene eller den anden måde. Den slags var Ove P. ekspert i, og jeg hadede det. Svenne Poulsen, Katholm, Budtz. Shit, det var sløje tider.

Selv hvis Aron eller King aldrig bliver 60% så gode som Budtz eller Katholm, så ville jeg stadig vælge dem på 10 ud af 10 mandage. Bare fordi jeg ikke allerede kendte svaret på, hvor gode de måske kunne blive.

Spillere der har nået toppen - og IKKE har niveauet til at spille os videre fra gruppespillet i CL, de er faktisk ikke min kop te. Så hellere spille ad helvede til i 1. div. med 11 ringe talenter men stadig drømme om storhed hele ugen, indtil virkeligheden banker hårdt på om søndagen.

Men det er jo bare mig. Jeg er faktisk blevet lidt vild med Aron, selvom han ved gud ikke skræmmer livet af Jim Larsen og de typer der. Det kommer.

Don Tapa sagde ...

Helt enig. Problemet er netop at Høegh ikke længere er det stof drømme er lavet af. Det er Kure, Wee Man og Gjesing (bortset fra enkelte halve kampe) heller ikke, men Høegh er lidt anderledes end de andre 3 fordi der var engang hvor man ikke vidste hvor god han kunne blive. Det tror jeg at jeg ved nu. Med de 3 andre har det været lidt svært at drømme om storhed fra starten.