søndag den 26. september 2010

Kunsten at grine af andres ulykke

Tak til B9. Ellers var dette indlæg ikke blevet til noget. Man skal jo ikke .. glashus, du ved.

Nå, men den lille satan i os alle har alligevel fået noget at grine af på det seneste. Både i egen række og i den vi retteligt hører hjemme i.

Brøndbys nederlag til Varde i pokalen og dagens ditto til Silkeborg (læs: jyske bøllebank) gør alligevel livet lidt sjovere. Og bekræfter, at valget af Henrik Jensen som den permanente løsning på trænerbænken endnu engang kun kan bifaldes af små mennesker som os.

Så er der den anden nedrykningskandidat: AaB. Tak skæbne. Endnu ikke et hold i frit fald, men noget der lugter af det. Denne signatur glæder sig dagligt over indskuddet på 100 kr. til odds 60 på AaB-nedrykning. Går den hjem, giver jeg sgu en gang gris og passion på grill-snasken.

Til gengæld ærgerligt, at vi med FCK er ved at få norske tilstand a la Rosenborgs storhedstid. Altså indtil efter sommerpausen forstås.

I 1. division snævrer feltet af reelle konkurrenter ind. Jeg mener: Kan man tage et Vejle-hold, der fører 2-0, men taber 2-6 til Skive, sådan rigtig seriøst? Så er der Vestsjælland, AB og Fredericia tilbage. Det her BØR ikke kunne gå galt. Banke på træ, salt over skulderen og halen af en kat.

I den tunge ende er der... ha ha ha .. Viborg. En glasklar nedsmeltning af dimensioner med kurs mod 2. division. Skal de ikke ringe til Ralph Petersen eller Thomas Andie? Eller Kasi-Jesper, Kurt Andersen eller en tredje rigmand, der mangler nogle til at tørre røv med deres penge?

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

Denne signatur er dog lidt mere forbeholden. Et millionunderskud og et ikke voldsomt velspillende fodboldhold, gør mig ikke til et skrydende Skjold-Hansen-agtigt overskudsmenneske.

Jeg beklager.

Mathias sagde ...

Men et forventet underskud.

Og et hold der nok spiller grimt, men vinder. Plus Danilo.

Lige min kop kaffe med mælk.

Lad tordenskyen forsvinde. Here comes the sun.

Kaysen sagde ...

Ikke bare et forventet underskud, men et planlagt underskud! Og planlægningen videreføresmed fast hånd i indeværende år. Godt at se en ledelse, som har lagt linjen.

Lad os endelig tage AB med op, dejlige mennesker derude i Tingbjerg.

Anonym sagde ...

Danilo, er han ikke bare lille og doven?

Hvordan er'd med lille Benjamin? Nogen der ved, om der er nogen som helst mulighed for, at han forlænger? Bliver ked af det, hvis han forlader os. Også selvom vi får en stur sort kårl ved navn King i bytte. Og hvad sker der egentlig for Benny's ridder-skæg?

Apropos skæg, så ja! Vi ska da ha AB og Jens Waltorp med op.Han er nuttet. Og så har Graulund noget at holde fast i, når han stiger til vejrs.

Kalle sagde ...

Ridderskæg, det har været hot på 1657 siden 2007. Det nye er Jason Isaacs Green Zone skæg. Jeg så Jean von Baden og Remee med et i forgårs. I kan godt begynde at anlægge:

(Det' ham til venstre) http://nbp1.files.wordpress.com/2010/06/jason-isaacs-matt-damon-in-green-zone2.jpg

Benny, mon ikke han smutter når der er bid?

Kalle sagde ...

Og det skal pointeres at Remee og Jean von Baden var helt fremme i skoene, med det allernyeste, deleskægget. En halv til hver.

Anonym sagde ...

Tak for modeopdateringen Dennis K. Det kan være svært at følge med, når man bor heråppe i Århus.

Jeg tror dog ikke, Benny er færdig med at gro skæg. Han forsøger tydeligvis at efterabe en anden end jer fra 1657. Men hvorfor?

(Det' ham til højre)
http://www.agf.co.dk/news.asp?id=8021

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Siger I virkelig at Graulund og hans vagabond-skæg er gået hen og blevet umoderne?

Det kunne være man skulle investere i den nye Gillette-model med vibrator så man kunne bliver barberet og samtidig få massage på dobbelthagen.