onsdag den 22. september 2010

Pokaleventyret

Skive. Det er noget med Hancock pilsnere, Thomas Dalgaard og folk der snakker sådan en lille smule mærkeligt. Det underfundige er så, at hvis man skiftede Hancock med Thor, så kunne man sige det samme om Randers FC.

I aften gælder det så Skives stolthed, SIK, på Mareridtenes Teater og det burde være et knaldsikkert avancement til næste runde i turneringen.

Men, men, men... Skive IK er ingen Hr. Hvem-som-helst og de stiller op med en række profiler. Herunder den førnævnte Dalgaard, Morten Beck Andersen og John Dyring. hvis motto er "Kom så Southhampton - her i weekenden". Den er god nok, det står inde på deres side, når man kigger på spillerprofiler.

Mit eget, helt personlige gæt, er dog en sikker 3-1 sejr med mål fra Gjesing, Aron og Davit.

5 kommentarer:

Søren R sagde ...

På et unavngivet agf-forum er Morten Beck Andersen citeret for følgende: "hvis vi vinder skal jeg nok gå all-in og udnytte håneretten. Så får de dæleme mange sms'er. Jeg sendte dem også en del i starten af sæsonen, da vi lå nummer 1 i 1. division. Man skal jo nyde sine små succeser i livet"
Og bagefter skal der "dælme" drikkes kander på Crazy Daisy i Viborg. Der kan han med god ret håne lidt mere over de pauvre viborgensiske meritter i denne sæson.

Jeg er nu ret sikker på, at hr. Andersen bliver reddet fra at rende ind i et par nådesløse Viborg-flade via en sen, sen scoring af de hviiie. Ja, sådan kommer det nok til at gå.

j-kid sagde ...

Godt, sådan Sanel. Det var vist det.

Men var det osse det med Brøndbyernes IF og deres pokaleventyr idag ? Hvem var det nu de sku møde? (oink, host, honk if you're lonely tonight)

Søren HC sagde ...

Det var det så ikke i første omgang j-kid, men det gik, og nu tager vi gerne Varde næste gang.

Kalle sagde ...

Jes mand! Eller en tur til Hvidovre Stadion.

...men bare mellem os, var det så ikke lidt sløjt at vi ikke bare hev den 3-1 kamp hjem jeg havde spået?

Don Tapa sagde ...

1) Shit, det er ringe at smide 3-1 mod Skive.

2) Shit, jeg er glad på Sanels vegne. Håber virkelig han knækker koden og finder ud af hvad der skal til for at nå langt. Han har det i sig. Forhåbentlig kan vi snart få nogle gode forbilleder på hans egen alder ind i truppen. Indtil videre er der kun Kasper P & Sloth (af de unge lokale) som virker til at have den rette indstilling - og de skal også nok komme langt.