onsdag den 22. december 2010

Fra os til dig

Bloggen er nået til Jylland, og mens denne sides fire års fødselsdag nærmer sig, siger vi go' jul til dig, der holder den slags.

Lad os i samme omgang konstatere, at julegaverne nok bliver lidt mindre end Aarhus Elites ca. 60 millioner kroner - skrabet sammen af mennesker med hjerte (og pengepung) på rette sted. Så kan de godt begynde at ryste i buksen i den der Superliga. Tror vi. Nok.

2 kommentarer:

Andreasfrb sagde ...

Kære VHA (& BSN jeg ved du læser med)

I ønskes hermed en glædelig jul

Mine ønsker for det nye AGF år er som følger (BSN det er nu du skal læse med)

En ny englændere, jeg er sgu blevet forelsket i de dejlige og kortfattede mennesker, og de har altid fundet sig godt til rette i Århus, og ser man tilbage i historien har de altid været et hit i vores dejlige klub (Jamie Mcmaster var fra Australien)
Et navn der lige dukker op i mit hoved er en James Keene fra Elfsborg.

Et andet ønske bliver måske lidt svære, men kan der gøres et eller andet ved Staff?
Jeg bliver altså stadig bange når bolden kommer tæt på ham eller de andre har et hjørne og sætter 8 mand ind i det lille felt.
Jeg har prøvet at stoppe med at ryge i løbet af dette efterår, men det har ligesom været lidt svært at fuldføre når Staff fumler rundt derinde.
Jeg ved ikke hvor han har lært det, men hvergang at modstanderne scorer på en header, så stiller vores ven sig lidt ned i knæ og kigger længesfuldt efter lær'et der daler over ham. Det ser bare lidt træls uj ik'å.

Kan jeg godt nå endnu et ønske? Okay jeg gør det hurtigt.

Krabbe tilbage i topform.
Alt ære og copenhipster-twitter-proops til Jarry Luc, men det har sgu set for fint og forsigtigt(træt) ud dernede, Jarry har krogen som våben men Krabbe har altså den dejlige 2-fods som våben. Puls han gejler jo masserne op under kamp, og det kan vi jo lide ik'å?
Vores Krabbe har også U-21 til sommer, hvor muligheden for at tilspille sig en kontrakt i Augsburg nyoprykkede mannschaft kunne byde ind.

Det var såmænd bare mine ydmyge små ønsker, vi har jo fået den første gaver fra jule-BSN(Hvem er enlig julemand til deres juleafslutning? er det Tøffe, eller nok nærmere Jørn Martin hvis knæet er gået i orden igen) gaven den bestod i endnu en gang hjælp til vores Islandske venner og det nye scoop Arnar Adalgeirsson der har lækkere hår end Lumb nogensinde kommer tæt på.


/Andreasfrb

Kalle sagde ...

Englændere, jo tak. Hvad render Scott Sellars og laver i disse dage? Bare fordi man er lidt oppe i årene, så gør det jo ikke en uinteressant.

Og Federico Crepes? Jo tak. Jerry Luc afslutter sit fodboldmæssige otium i enten Horsens eller Esbjerg. Jeg sværger.