onsdag den 12. januar 2011

Hvad mangler vi?

Med tilgangen af landmanden og Kresten Pikhår og farvellet til Dioh-Fizzle, kunne man godt tro, at "det-var-det" i det vindu'.

Men nu læser Peterstrojkaen og Kniven sikkert også med herinde, og mon ikke vores allesammens yndlingsfilosof ditto sportschef gerne tager det til sig, hvis vi kommer med et par forslag til forbedringer? Jeg tror det.

Så spark ind med dine ønsker.

Til inspiration:

Skal B9 blive? (han siger til alt og alle, at det vil han gerne)

Hvad med vores krogede fillippiner - tilbage til Ovelutionens midtbane? Eller er Krabbe slet ikke klar på at overtage den back-plads endnu?

Skulle vi ikke have en rigtig angriber? Rygterne på gf-forum siger en AaB-en af slagsen - men har de overhovedet den slags. Angribere altså? Og er det ikke det, landsmanden er tænkt som, i kamp med Truslen fra Tblisi?

7 kommentarer:

Søren G sagde ...

Ønskescenarie:
B9 ryger for 6 mio. (+ videresalg), Inderen hjem til Efbjerg for 1,2 (kæmpe lønpost sparet) og Dantomet tager til Perugia for ½ mio €. Kure udnævnes til anfører... på DS-holdet.

Ind hentes Nando Rafael (har hørt at han er et ordentligt jern), Leon A-landshold bliver sin skade kvit og vender hjem til midterforsvaret/midt-midt, Sorin får opRejsning på højre back og Lumb står klar i kulissen til sommervinduet. Og nå ja, så er et georgisk trekløver klar til gennembrud sammen med en ildrød venstre back.

Skrækscenarie:
FCK henter Peter Sørensen. Brian Kniv ansætter Søren Frederiksen som erstatning. Staff forlænger - Grau forlænger ikke. FCM plukker vores georgiere med tilbud om ubegrænset forbrugskonto hos Intersport i Herning.

Realistisk scenarie:
Vi mangler ikke umiddelbart andet end penge. Men der blæser kold luft gennem vinduet, så B9 og Inderen bliver til sommer. Søren Berg sikrer oprykningnen med et flot slidermål i tredjesidste runde. Kresten Pikhår bli'r et stort hit blandt de unge piger på Kupé. Graulund køber en kolonihave i Aabyhøj.

Laust sagde ...

Ved ikke, hvad du laver i dit civile liv, Søren G, men stillinger som Chefanalytiker/vandrørsbanker på Fredensvang må ligge lige for. Intet at udsætte på analysen, og bare tanken om DanTe i Italien og Leon i hvidt kan holde mig gående i januar. Og sefføli skal Gravhunden have en kolonihave. Har selv en på Vangede-egnen, og tilbyder mig gerne som leverandør af muldjord, rabarber-skud og mukkerter. Så kører vi en trailer over broen, no problemo

Søren T#2 sagde ...

@Søren G - skarp ananyse!Skrækscenaríe#2 AGF bliver officielt indlemmet i FCM Klubsamarbejdet som klub nummer 129, sidestillet med min egen barndomsklub på heden http://www.fcmklubsamarbejdet.dk/Hold.aspx?id=134, komplet med logo og reklame for Foto Vagn. Ficher brøderne, målmandstræneren, manden med den blomsterde plaid, pløjemark mine ord, det kommer til at ske. Hvis moderklubben vil sende Thygesen på græs i Å/Aarhus siger jeg ja tak.
Graulund skal være velkommen i min koloforening i Viby jåj, med de mange GF klistermærker på postkasserne, mon så ikke der kan fifles lidt med ventelisten.

Anonym sagde ...

En ny keeper....

Søren HC sagde ...

Vi mangler fandme, at det bliver marts! Så kan vi for min skyld sælge Peter Sørensen for en kop lattekaffe med kærnemælk og så få Søren Frederiksen ind på bænken.

Nej, og så alligevel ikke. Men for "&%#! hvor er den vinter lang.

Don Tapa sagde ...

Anonym, kom ud af busken med dit forslag om ny keeper. Det fortjener at blive fremsat i dagslys.

Saa lige at Vejle's kriterie for ny keeper er, at man er stoerre end maalmandstraeneren. Hvis vi opererer med samme princip maa Magic vaere ligesaa lille som FC's tissemaend.

Kaysen sagde ...

Den tyske youngster af en ordentlig asparges er returneret. Hagelskjær er vel trods snarlig debut i den rødhvide trøje lige vel ung med sine 15 år. Svært at se at der skulle komme på tale med ny målmand, men man ved jo aldrig,Staff har kontraktudløb til sommer så vidt jeg husker og sidst gik han jo kun modvilligt med til det nye kontraktudspil.