lørdag den 8. januar 2011

Vinduets bedste nyhed

Efter et transfervindue hvor Brian Steen og AGF gav fanden i den hidtidige strategi baseret på spillere oftest under 23 år med potentialet og videresalgsmulighederne på rette sted, kommer dagens transfernyhed som en lille åbenbaring.

Klubben skulle således være nået til enighed med det talentfulde georgiske trekløver med spændende Giorgi Diasamidze i spidsen. Nu kan vi omsider igen få et talenthold at tro på efter nogle sløje sæsoner uden Victor, Sanel, Sloth, Niller, og hvem der nu ellers har holdt os vågne på diverse forstadsstadioner de sidste år.

Giorgi Diasamidze skulle ellers have været et brandvarmt navn i Vitesse Arnhem denne vinter, men de må nu kigge op forbi Fredensvang i fremtiden, hvis de vil se noget til deres fremtidens mand. Hvis ellers denne Giorgi Diasamidze er den samme Giorgi Diasamidze, som nu er ved at tjekke ind i Aarhus. Og mon ikke det er sådan, det hænger sammen.

Jeg glemmer for en stund alt om Søren Berg, og drømmer mig frem mod en af forårets u19-kampe, som man forhåbentlig kan få klemt ind i kalenderen. Endnu en gang har vi Georgia on our minds.

1 kommentar:

Mathias sagde ...

Nyheden om Diohs mulige afgang til Häcken er ny heller ikke at kimse a'...