onsdag den 13. juli 2011

Lange Lune Larsen *edit*

Vi bliver jo nødt til at tro på det stadigvæk. Hvis ikke vi gjorde det, så ville vi jo fremstå som blogosfærens værste vindbøjtler...

Sushi Simon Mik-Makienok bliver AGF's nye frontangriber!

Nuvel, vi kan også nøjes med Lune Larsen, som B.T. hævder skriver under på en 2-års kontrakt, så snart han kommer tilbage fra Toulouse.

Og hvis de, blandt vindbøjtler så kendte, Berlingske tabloidhunde har ret, så er det kun fordi de opsnappede følgende SMS mellem Larsen og Berti:

cs om lit. j skrvr for d hvi asap. knuzzer. søren.


Der er vi jo så lidt mere fine på den og baserer vores oplysninger på en stribe af undercover informanter. Anonyme naturligvis.

*Og nu er der indkaldt til pressemøde. Ville det ikke være sjovt, hvis det nu rent faktisk var Sushmin Aggemam? Lang næse til BT, stor cadeau til VHA's spioner.

Nå men, det betyder jo at Fanshoppens overskudslager af ID VOKS PRODUKT finder en ejermand i Larsens 90'er Beckham frille*

9 kommentarer:

bock sagde ...

Det her må enten blive,

a) årtiers største succes

eller

b) årtiers største flop

Det er svært rigtigt at forestille sig et udfald midt imellem.

Tak til manden med de mange tern for en farverig og dristig signing, der ikke tager nogen fanger. Det er den her form for excentrisk vovemod, der gør at vi altid ligger ligaer over resten af provinsklubberne (selv i førstedivision).

Jeg gætter på at ejeren af ID-vox i skrivende stund ligger i intense forhandlinger omkring at få spillersponsoratet på SL i hus. Måske kommer en del af SL's løn ligefrem derfra? Et årsforbrug af Lystrups mest klistrede voks kan nemt have været det, der gjorde det værd at gå fra 12 mio om året til 2 mio. Og så selvfølgelig DKs eneste rigtige hvide trøje. Så hvid som SLs hår. Så hvid som IDs vox. Det hele hænger sammen.

DET BLIVER EN SPÆNDENDE SÆSON!

Kalle sagde ...

Og der er jo tilbud

http://shop.agffodbold.dk/?id=25760&Pagetype=1&produktID=14958

bock sagde ...

@Kalle: Dagens næstbedste nyhed.

Mathias sagde ...

3 år til Skuret. Fint. Flot. Nogen der ved, hvor mange gange BSN sagde "ka' man sige" på pressemødet?

Thomas sagde ...

@mathias: Jeg gætter på, at de udpegede tællere stoppede efter 5 minutter. Man kan ikke byde noget menneske at holde tal på den slags.

Kalle sagde ...

Og jeg vil godt her hylde @jens som tidligt i forløbet tog mig i hånden, fejede Toft og Sushi Simon af bordet, og pegede på det lange orangeaderør fra Storkøbenhavn.

Bravo jens, chapeau.

TifosoTom sagde ...

Og det der voks, drenge. Det smager sgu okay, brænder ikke ret godt men er god at kaste i.

Krogh sagde ...

Appropos det der vox - hvad med en glidecreme? Vores venner på Vesterbronx burde undersøge muligheden for den.

Kalle sagde ...

Kommende merchandise ideer:

- Mulepose (med tryk)
- Glidecreme
- Specialdesignede poser med khat (herligt afslappende tyggedrug)