mandag den 4. juli 2011

Sproghjørnet

Yppe kiv, siger du? Ja, det siger vi. Eller det sagde vi forleden, da det viste sig, at Moderskibet ikke lige synes, at VHA er real nok. Næ, et par flade "jeg tager AGF-trøje på nu og da"-fans er angiveligt langt mere cool, og sådan er det så nok bare. Åbenbart.

Og så var det, at kiv-ypningen kom på banen. Og hvad er det så lige, det betyder?

Gør som Jeremiah og Nando og læs Biblen. Vi anbefaler Ordsprogenes Bog, kapitel 17, vers 14.

Resten af versene er i øvrigt ikke at kimse ad.

PS: Vi tør ikke lægge et billede op. Håber, I forstår.

4 kommentarer:

Laust sagde ...

En runde bezzerwisser med skribentens regelmæssigt barsovende soldaterkompis bød på spørgsmålet: Hvilken kropsdel anvender man til at kimse? Og svaret er ikke booty...
Skal i øvrigt på langfart fra Lynettehavnen på Holmen lørdag, på en skøn 46-fods jolle med legendariske Lars Elstrup som nabo - omend han netop er blevet bortvist, idet han truede med at stikke havnens formand en kniv i ryggen. Sådan yppes kiv. Ordet er selvbiografi, Badahran.

Kalle sagde ...

@Laust!

Du har guldkorn om Elstrup?! Det tør siges. Sidst jeg så ham, spankulerede han omkring i Holte i en af landsholdets gamle (Cowey!) træningssæt.

Manden er legendarisk.

Jesper sagde ...

Legendarisk? Yep. Hamrende psykisk syg? Yep #2. Pas på nakken, Claude. Og hvis Darando pludselig dukker op og stiller sig med et blåt reb omkring sig, smiler du indladende og går langsomt baglæns (dog en lidt farlig strategi, hvis du er på en havn, men den fikser du nok).

Han minder i øvrigt på mange måder om skribentens allestedssovende soldaterkompis. En flot fyr med en lovende karriere, som langsomt fortoner sig i dødstrusler og spelt. Åh spelt, din fucker.

TifosoTom sagde ...

v17 er nu helle ikke dårlig til eventuel senere brug. Fin bog den der, er det Bubber´s den nye?? Hmmm sikkert ikke, men jeg må vist se at få den læst.....