lørdag den 16. juli 2011

Westcoast-Aarhus t/r

VHA's køreservice tilbyder transport fra Houvig/Søndervig/Hvide Sande/Ringkøbing mandag eftermiddag 1400ish. Skriv her, hvis ...

4 kommentarer:

TifosoTom sagde ...

Og kan du være i en hjelmbox tilbyder undertegnede kørelejlighed fra 7160 Tørring-Communale T/R på en oldgammel, udtjent, ganske lovlig scooter 45....... God kamp til dem der dribler på Stadion!!!

Anonym sagde ...

Så kan du jo passende fejre en sejr på Kabyssen eller Æ Karklud når du kommer hjem, og pleje tømmermændene med en omgang biksemad fra Æ Sømandshjem i morgen! Go' kamp! Vi ses på Communale!

Christo sagde ...

Hva' he'er det, for os der holdt barselsorlov under 1.divisions kampagnen: kan man stadig se kampene på Skipperen? Som i den på Istedgade. I bekræftende fald giver jeg gerne et lift fra Lergravsparken, bagpå cyklen that is.

Anonym sagde ...

@Christo: Skipperen var pakket med 50 svedende og svært brunstige hanner i mandags. Det var second best ifht. selve stadionoplevelsen!

Næste kamp mod AAB går på Kanal 9, som de ikke har på Skipperen. Men der er vist nok lavet en aftale med Southern Cross Pub (http://www.facebook.com/event.php?eid=130552113699124)