tirsdag den 22. november 2011

3 ting vi lærte fra mandagens kamp

*Silkeborg var fortjente vindere. På visse punkter var de igår, alt det vi godt vil være: velorganiserede, farlige på kontra og med et nogenlunde pasningsspil. Det meste ved deres spil var sammenhængende og taktisk klogt. Når det så er sagt, så spiller vi (igen) en lortekamp.

*Og som det blev nævnt for ikke mange måner siden, så er der en træthed over vores spil. Alle de gode gamle veteraner er løbet tør for ideer og kræfter. Martin J. smider bolden væk, Atle bliver overløbet flere gange og Søren Berg mosler hovedløst rundt. Vinterpause nu. Please.

*Hjalte bliver en gevinst når han kommer i form. Det var vel først da han blev sat i scene sidst i 2. halvleg at vores spil fik lidt flow. At se Hjalte flytte bolden rundt, var som at se en ung frisk Jerry Lucena i fuld galop.

9 kommentarer:

GeeRaff sagde ...

* Det er kun Grulund der kan bære en ordentlig kost, og score kasser samtidig. Er det noget med, at han er lige ved at være klar igen?

Kalle sagde ...

Det er et gyldigt punkt. Søren Larsen, flot kost, ærgeligt at han ikke fik scoret. Graulund ville givetvis have puttet dem ind.

*Skhirtladze har overhalet Arne Johansen. Fra start næste gang, tak.

Søren G sagde ...

Det værste scenarie er bestemt, at vi efter nul point i Ålborg og Parken ender efteråret på en sløv 8. plads - et mulehår foran Bråmby og SjyskE. Overhalet af Silkemår (!), OB, Horsens og ÅåB (!!).

Konklusion: GF går halvskuffede på verdens længste vinterpause - Ååb og Silke har optur.

Jeg råber hvert fald ikke "13 point foran Lyngby... vi er jo 13 point foran Lyngby" i forårets første kamp. Stregen er aldrig længere end et par skader væk!

ps. Lad os se hvad Loppen/Perus Messi/Raul '10 ryk og en afslutning" Ruidiaz kan

Frej sagde ...

Det er så trist - foruden trætheden i spillet, så mister vi millioner af rare tv-kroner på vores rutsje tur ned i tabellen. Og meget taler for at vi kommer til at kæmpe endda meget hårdt for at tilkæmpe os de 38 point vi rykkede ned med sidst.

Med andre ord, det er ren røvtur og jeg er bange.

/Frej

TifosoTom sagde ...

Spillede De Hviie KAMP igår??? Det var svært at se og ikke kun pga tågen - både den meteorologiske og den fra min obligatoriske fadbamsekrammen. Trist på så mange måder......

Kalle sagde ...

Jeg vil dog godt lige slå koldt vand i det kollektive fadbamseberusede blod. Det har ikke været kønt på det sidste, men vi er også ramt af skader, som har betydet at flere spillere har skullet klare opgaver de ikke har gjort specielt godt.

Kan vi få minimum 2 point i de sidste par kampe, så er efteråret altså godkendt med pil opad.

Og lad os så få en peruviansk loppe, Osama fra Brøndby og en tredje med lidt kvalitet og så er det ikke helt dumt.

Orca sagde ...

@Kalle
Jeg kan slet ikke følge begejstringen over Skhirtladze, som jeg kan se, at du rider med på. Og ét point i de to sidste gange (mod AAB) er vel det mest optimistiske scenarium, vi kan håber på.

Completely OT. Hvorfor er det, at www.vha.dk linker til https://www.landmand.dk/? Er det ikke på tide, at bloggen vokser op og anskaffe sig sit eget domæne - vel at mærke et man kan finde i bagstiv tilstand på en fremmed computer. Jeg siger det bare...

Kalle sagde ...

@Orca

Du er bestemt i din kritik, både hvad angår landmænd og Skhirtladze. Her er mit svar...

1. SkridtLasse lavede bedre ting på de 20 minutter han fik, end Aron gjorde i 70. Og selv om AJ siger at han ikke er tynget af manglende mål, så virker han netop tynget og nervøs. Derudover har ham og Lumre Larsen slet ingen kemi.

2. Ja, vi kunne købe et domæne. Det er billigt og kløgtigt og al den jazz. På den anden side kunne vi også bare blive ved med det vi har. Det er alligevel 3 fadøl man sparer på det og når man regner det op sådan, så vinder fadøllen. Altid.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Det er faktisk ret interessant med Skhirtladze, der både er i gang med at hale ind på Johansson, men som åbenbart også vurderes at være blevet meget stærkere end Diasamidze.

Det var ellers Diasamidze, der lod til at være den eftertragtede mand, da vi gaflede ham - og så er han et år ældre end Skhirtladze. Diasamidze har slet ikke fået chancen endnu på superligaholdet, så vidt jeg husker.

Spørgmålet er så bare, hvordan Skhirtladze står, når Akharraz, Egbedi og endnu en kantspiller støder til truppen, så vi har 5-6 kantspillere udover Skhirtladze selv? Derfor er det lidt svært at forstå rygterne om de syd-/mellemamerikanske spillere, der ikke er fuldblodsangribere...