fredag den 4. november 2011

Den nye... Øvli Øvlisen!

Ja ja, vi indrømmer du godt kunne have spenderet de her sekunder på noget mere fornuftigt end at læse det her indlæg, men der er informationer, der bare vil være frie. Og okay, så har vi altid haft et eller andet med navne.

Og den her, den slår altså både Ken Ragus, Kern Lyhne og de fleste andre. For du bør nemlig allerede nu begynde at glæde dig til en kommentatorstemme helt oppe i det høje toneleje, der skriger sin begejstring ud i sekunderne efter endnu et pragtmål i Champions League af... Øvli Øvlisen!

Den er god nok. Fyren er allerede sluppet gennem det første nåleøje, og er nu klar til '2. step AGF Talenttræning U13-U15'.  Alt mulig held og lykke herfra, Øvli. Øvlisen.

7 kommentarer:

Kalle sagde ...

Uh! Og det er ikke bare Øvli Øvlisen der er videre...også Espuar Musafire får min puls op i tempo.

Bademesteren sagde ...

Den er ikke dum..
Jeg har personligt store forventninger til Harald Bay fra FC Langelinie..
En kommende kreatør ved navn Antonio Dayyani ville heller ikke være dumt - må han få mere held med bolden, end ham vi formoder er barnets storebror..

Andreasfrb sagde ...

Bounsinfo Øvli's far hedder også Øvli Øvlisen og er handværker i Skanderborg, Øvli's storebror hedder Jakob og har været inde omkring hjemmeværnet og er lidt af en spøjs type.

Søren R sagde ...

Har hørt en Skanderborg-vandrehistorie om Øvli (det må være faderen, der er tale om), der kort fortalt gik ud på, at han i en serie-kamp fik en advarsel, blev spurgt om sit navn af dommeren og derpå fik rødt. Der skal junior nok lige passe på i fremtiden...

El Suave sagde ...

Tror nok de boede nede på Kirkevej i 90'erne. I et af de sidste huse på højre hånd inden Kirkevej deles op af det der underlige krydsende fortov på P.B Lundsvej. Altså når man kommer oppe fra Banegårdsvej/Egholmsvej/Kirkevej-krydset på vej ned mod Minicenteret.

jens sagde ...

...men det gør man jo ik' søde ven :)

Behold bare Øvli og alle de andre rødder. Adel Prnjat er min sponsorknejt. Nu skal vi sammen finde ud af den nemmeste vej til Bundesligaen.

For guderne skal vide, at jeg er blevet vild med Bundesligaen her på det sidste.

bendejo sagde ...

I har alle - over en kam - overset Nicklas Badstue, der har så meget r'n'r i sit navn, at han overtager Dunkens svagstrøm/stærkstrøm-tjant.