onsdag den 9. november 2011

3 ting vi lærte fra mandagens (knastørre) kamp

*Vi trænger til en vinterpause. De aldrende ben hos d'herrer Jørgensen, Berg, Oh Land og Graulund kunne godt bruge lidt restitution. Ligeledes vil det nok også pynte med en ekstra angriber i truppen.

*Arne ligner Kevin Bacon ekstremt meget. Den er god nok.



*At spille fodbold i Haderslev er som at skulle til konfirmation hos en fætter i det vestjydske. Endeløs rejse i gold tundra, tør fest med fjollede begejstrede bonderøve og fesen bespisning.

7 kommentarer:

RaffBone sagde ...

Jeg er stadig pisse sur. Virkelig grund vred og skuffet. Hvad fanden skulle det mål til for? Fabrisjus har stjålet fra mig og jeg vil have mine 2 point igen. De står i bogen side om side med Mogens Krogh og flere Viborg kampe end jeg kan tælle til. Hit med dem!

Don Tapa sagde ...

Forudbetalte Jonas Troest ikke Fabrisjuses gæld? Det behøver vel ikke partout være den der har stjålet der betaler tilbage..

/A. Samuelsen

PS: Som vi spillede i 2. halvleg svarede det tyveri vel til at have stillet sin taske midt på ramblaen i et par timer mens man drikker sangria i en sidegade. Derfor kan man jo godt blive pissesur, men måske mest over egen dumhed.

Kalle sagde ...

Tilføjelse:

At have stillet sin taske midt på ramblaen i et par timer mens man drikker sangria i en sidegade... hvorefter en talentløs fodboldspiller, hvis udseende og fremtoning mest minder om en der ikke helt har kunnet slippe de glade soldaterdage på Holstebro kaserne, stikker af med ens, tja, Louis Vuitton taske.

Jesper sagde ...

@Don Tapa: Well put, dér. Only one to blame. Eller 11. Eller 14. Arh fuck. Know what I mean, iggår?
@Kalle: Kevin Bacon var svaret på det spørgsmål, som jeg først nu bliver klar over, at jeg i en rum tid har haft enorm lyst til at stille. Er det det, man kalder intuition, telepati eller slet og ret interregional kærlighed? Under alle omstændigheder tak.

Don Tapa sagde ...

Så kan der endelig blive chantet Foot Loose* i Århus, osse. Nu tilmed som et symbol på interregional kærlighed.

* Når man nu skal vælge virker det en anelse mere upbeat end den der deprimerende film hvor Arnes face double er pædofil.

Kalle sagde ...

Interregional kærlighed eller slet og ret: sam-menstruering.

jens sagde ...

Man kan se den rigtige Arne i en episode af Bored to Death. Er det ik bare et superpudsigt interregionelt sammenfald. Af dimensions.

Lillebitte anbefaling herfra af nævnte serie, til vinterpausen især.