mandag den 5. december 2011

Et par ting vi lærte fra søndagens kamp

*Jerry Lucena er ikke fremtiden på venstre midtbane. Og ja, jeg ved godt at han skulle udføre et specialjob på Lars Jacobsen, men det gik jo heller ikke så godt.

*Der Alte er et af de bedste indkøb vi har gjort længe. Udstråler ro og sikkerhed, samt får medspillerne til at se meget bedre ud. Arthur har jo lignet Beckenbauer i sin tid i midterforsvaret. Igår på højre back? Not so much.

*Søren Berg er agronom.

*Staff er i topform. Og hvor er han klog. Igår blev teorien således luftet på lægterne, at han havde nærmest Krang'ske karaktertræk. Vi snakker stor hjerne i glas, i mindre klog muskuløs krop. Hvor andre fodboldspillere ser et indlæg ind i boksen, der ser Staff et skaktræk.



*Kombinationen pulverslukker, columbiansk marcherepulver samt en lang bustur fra jylland giver ikke altid de mest afbalancerede og tilbagelænede mennesker til fodboldkampe. Prøv en frisk cykeltur næste gang, boys.

*Hjalte bliver en bonus når han er 100%.

11 kommentarer:

Thomas Løvetæmmer sagde ...

* Thomas Herman holder med AGF. Sejt.

Kalle sagde ...

Ha! Det er ikke så dumt. Jeg undrede mig over at se, for nylig, at Lykke Friis, det omvandrende stroboskoblys også holder med de hvide. Hun er nu kulturambassadør eller noget i den stil.

Svært at tage det seriøst, Thomas Herman, Fredericias fortabte søn derimod, det er sejt.

Hooge sagde ...

Vi var tidligt på stadion og havde stilt os bagerst ved rækværket over indgangen. Det holdt så op, da de noget overgearede ungersvende gjorde deres indtog. Til deres kredit skal det dog siges, at de var så flinke at gøre opmærksom på, at det godt kunne blive lidt vildt.
Det er sgu lidt skræmmende, at der er så mange unge fyre, der er så sure og åbenbart ikke har andet at bruge ders penge på end på tøj, som man ellers kun ser i country clubs og på mænd over de 50.

Søren T sagde ...

Hvad er det lige præcis for noget tøj de venlige, unge mennesker går i? Snakker vi poloshirts, ternede bukser og solhat fra titleist?

Link til Thomas Herman?

Kalle sagde ...

Jeg er ikke sikker, men jeg tror at jeg så noget Titleist. Henry Lloyd var der en del af.

http://thomas-herman.dk/

Søren T sagde ...

Tak for det. Skal jeg så kigge under "beurre blanc" eller hva?

Andreasfrb sagde ...

Der var vist også et par svenskere fra Landskrona med, det siger mine kilder fra ølkøen mig.

Ellers jeg er fint tilfreds med at gå i vinterhi nu, efter Silkeborg kampen troede jeg at efteråret var helt færdigt.
Nu glæder jeg mig til vinduetsåbning og se hvilken sydamerikaner Kniven har hustlet sig frem til.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Det er et godt bud, Søren.
Jeg kiggede dog 4 rækker foran mig på stadion, hvor han stod og råbte røvhul af FCK spillerne sammen med os andre, da de blev råbt op.

Anonym sagde ...

Apropos pulverslukker og columbiansk marcherepulver, så trænger skribenten "J" på mtac.nu til en tredobbelt Rynkeby cykeltur til Paris t/r – eller måske ikke retur:

"Der er ingen grænser - alt er tilladt.

Så længe der ikke overskrides stadion reglementer eller lovgivning på nogen måde. Så kan sure forsmået mænd og koner stå og rynke på deres næser og klappe hinanden på ryggen over deres høje moral. For ingen af jer har sagt noget der kunne sættes i samme kategori? Nå ja, vi er f.eks alle kun racister inden for hjemmets fire vægge.......

Hvor er Vilforts datter?"

(http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=40&thread_id=8473&rowstart=6)

TifosoTom sagde ...

Der må også være en del af disse moderigtige unge mennesker der er RET våde på den klamme måde over fyrværkeri salget nu er startet - men det siger jo ikke "Ka-boom" alt sammen ........
Nå hvad ved en tvær trist næsten ædru tifoso fra EOD om kanonslag??

Don Tapa sagde ...

Det er eviggyldige sandheder der bliver luftet her. Specielt vigtigheden af en cykletur for at dæmpe aggresionerne kan ikke understreges nok, selvom det muligvis ville kræve en af de sygt populære trængselsringe i omegnen af Rundhøj.

At lærdommen fra søndagens kamp ikke er revolutionerende bliver den ikke spor dårligere af, men jeg vil dog fremhæve Steffens topform som det vi virkelig lærte i Parken. Herligt at vi nu får betaling for de 100-noget lærlingekampe. Hvis denne målmændenes Karpov dog bare havde et korpus på størrelse med det der huser Krang. Måske var det faktisk den oprindelige plan da vi skrev under med Morten Hyldgaard. Nogen der ved om BSN købte en lille glasskærm på omtrent samme tid? Ellers kan man jo altid spørge ham..