søndag den 28. oktober 2012

Er det swag?

Vi ville egentlig ha' givet jeg denne her for nogle dage side, da Swagster Sloth blev udtaget til landsholdet, men så skete der så meget andet. Vi havde selvfølgelig også håbet på et reelt svar fra Niels Folmann ("Kender du typen" og GF'er om en hals), men han er vist bare i tvivl.

...

Hej Niels
Her i Vesterbro Hardcore AGF er vi en smule omtumlede, og det skyldes ikke kun, at vi alle har fundet yngre kvinder, hvilket som bekendt kræver energi. Ikke mindst fordi samvær med yngre kvinder nu og da afstedkommer afkom, der skal passes på alle tænkelige og utænkelige tidspunkter. Du kender typerne.


Nå; men nu skal det ikke handle om vores libido og søvnvaner, men snarere den egentlige anledning til, at vi forstyrrer dig. Vi går nemlig stadig og tygger lidt på og prøver at fordøje det faktum, at Casper Sloth nu er A-landsholdsspiller. Vores spørgsmål til dig er egentlig temmelig enkle:

1) Er Casper Sloth mere swag end sine homies? Hvorfor/hvorfor ikke?

2) Er Casper Sloth mere swag end dine homies? Hvorfor/hvorfor ikke?

Ellers er der blot tilbage at ønske dig god kamp i eftermiddag mod SønderjyskE. Husk: Alt er muligt for den, der er hvid i hjertet.

Guds fred.

Mvh. VHA

...

Lidt baggrundsinfo: http://www.youtube.com/watch?v=QcPYytOtf00

...

Otte dage senere:

Kære Niels Det er ikke for at presse dig, men kulturministeren var kun et døgn om at svare...

Mvh. VHA …

...

Hej VHA, Mener du virkelig at jeg ved nok om Sloth og SWAG-faktor?

mvh
NF



Hej Niels

Ja, for fanden - det er vi sikre på, at du gør. Vi er selv i tviv om swag-graden, for på den ene side er han en super swag spiller, men på den anden side er nedenstående reklame noget af det svageste, vi nogensinde har set.

Og når du både er GF'er om en hals og samtidig har været hjemme ved folk som Kim Sjøgren og Helge Adam Møller, må du være manden at gå til.

Mvh. VHA

1 kommentar:

Anonym sagde ...

(S)ecretly
(W)e
(A)re
(G)ay