tirsdag den 23. oktober 2012

Monument på vej

Mail til Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard primo oktober:
Hej Jacob

Så bider realiteterne. En ting er kommunale budgetter, havnetunneller og dorske lokalpolitikere - det går nok endda, når man sidder lettere hævet over niveau med den der hammer, der betyder "HOLD KÆFT", når man slår med den. Men vi er fandme glade for, at det ikke er os, der sad ved roret, da Graulund smed håndklædet og lukkede et afsindigt smukt kapitel i bogen om AGF.

På den anden side må det så være fedt at kunne gøre noget. Og det kan du jo så heldigvis gøre, eftersom du er boss her i bulen.

Lad os lave en aftale: Vi designer en statue af Graulund i skovskiderstilling (eller rettere: det gør Troels Bechs kone - hun kan også lave fingerringe, der dækker flere led på én gang - sygt og samtidig fascinerende), og så sørger du for, at den bliver klasket op på Store Torv.

Hvad siger du til det, styrmand?

Mvh. Vesterbro Hardcore AGF

Facebook-korrespondance med Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard mandag d. 22. oktober kl. 17.00:

VHA: "Nå, men nu er det jo ved at være højaktuelt..."

Jacob Bundsgaard: Kan I have den oppe (og her tolker vi det således, at borgmesteren tænker på statuen, red.), så Graulund (herefter blot omtalt som Kongen) kan fortsætte direkte fra sin æresomgang på stadion fra 18.45 til 21:30 og direkte ned på Store Torv? Længe leve Kongen!

VHA: Er det dit svar til bloggen, chef? Længe leve Kongen!

JB: "Ja; ved godt,at det er lidt kort varsel, og at Troels Bechs kone sikkert kom lidt sent hjem efter kampen i går :-) Længe leve Kongen!!

Med andre ord: Der er en statue på vej på Store Torv. Og det glæder os egentlig.

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

Det her giver ingen mening. I havde mig hele vejen til og med Facebook.

Kim Næst' År sagde ...

Kalle: Vi mailede til manden, og der kom intet svar. Så tog vi fat i ham på Facebook, hvor han angiveligt var så opstemt, at han gerne ville indvie statuen, hvis den altså kunne ha' den oppe (altså opført) kl. 21.30 i aftes. Det kunne vi så ikke, men hans svar kan ikke vel næppe tolkes anderledes, end at han satser sin politiske karriere på at få den statue opført. Og at han i øvrigt mener, at Graulund fremover skal kaldes Kongen.

Kalle sagde ...

Og borgmesteren skrev dette på Facebook? Really? Har i set Borgmesteren i nyere tid? Vi snakker polyester rullekrave stoppet ned i jeans og et fisseskæg straight outta Odder.

Ville en *sådan* mand kalde Graulund KONGEN på Facebook? Ville han??!

Der er ugler i mosen, folks..

Jesper sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kim Næst' År sagde ...

Kalle: Tjek din mail. Og skam dig.

Kalle sagde ...

Ok, så. Jeg beklager. Jeg sværger, ved Zeus' skæg, at jeg nu tror på at alt dette er sandt. Så. Det.

Blank (bogstaveligt talt) sagde ...

Borgmesteren sporter ligeledes cykelhjelm og praktisk påklædning afhængigt af årstiden. Vil VHA indvie en udfordret læser i hvad der foregår? Eller er det netop det der foregår, der ikke skal forklares? Eller er det bare mig der ikke bor i 1600'erne?

Kalle sagde ...

Polyester=utroværdig kilde. Sådan cirka. Men det var gas. Beklager.