mandag den 8. oktober 2007

AGF - AAB 3-5

7 kommentarer:

Kim Næst Aar Jensen sagde ...

Hvis det er sådan, de der nazisvin på lsd ser kampene, vil jeg også gerne være med i det der 176.

Andreas sagde ...

Hvis det er reklamer for farvefjernsyn - eller LSD - der skal til for at komme videre, så helt fint med os i 1650.

Jeg er videre. Trykket, men videre. For hvad er ét sølle nederlag i det store billede? Det her har aldrig været tænkt som vores sæson. Vores tid skal nok komme (næst' år, er der nogen der siger), og det skal de nødvendige forstærkninger nok også.

Baronen og Steffen Rasmsussen hører ikke til på holdet, hvis vi skal derop, hvor det er lidt sjovere. Det står mere og mere klart. I første omgang kunne man håbe på et Kure-come back, indtil Persson bliver klar, og så må man bare bede til jeg-ved-ikke-hvem, om at en ny målmand ruller ind på Fredensvang til sommer.

Vi skal nok klare den, men det er sgu ikke særlig sjovt at kigge på for tiden. Mine nerver er ikke rigtig til det p.t.

Mathias sagde ...

Jeg blev opløftet at de små kaniner og skippede min frokostsyre af samme årsag.

Til gengæld sidder det forbandede nederlag dybt, dybt i mig. En god, god pre-match gris, smil på læberne, mål i de rigtige masker - og så en nedtur af rang. Og en kandidat til årets mest smertefulde so far.

Enig i Andreas' betragtninger med tilføjelsen "hele forsvaret - minus Lindkvist - sejler". Og det på en så skræmmende måde, at der helt sikkert ligger flere gentagelser og venter.

Næste runde hedder BIF-AGF og Viborg-Lyngby. Spændende er vel for svagt et ord i den sammenhæng.

Anonym sagde ...

For en gangs skyld lyder det som om VHA er skræmmende enige ... Andreas er klar og kontant: Madsen of Staff er ikke bugget af superliga-materiale, og Lumb spiller skiftevis fantastisk, og ad helvede til... Det skal han jo pga sin alder vel også have lov til, selvom det er dyre lære-penge når de personlige fejl koster mål !! Madsen, der på trods af at han har 20 i åreknuder, fjumrer rundt og inddirekte er skyld i mere eller midre halvdelen af de mål vi indkasserer (og det er ikke så få) ... Skal selvfølgelig bænkes , når det er åbenlyst at vi er et bundhold der skal fighte pointene i hus. Lindkvist er som Papa korrekt siger, den eneste man altid kan regne m! Og så Budzt for det meste, selvom han også så rigtig skidt ud mod ÅB ! Krydermissilet burde efter min mening også have krydset sidelinien for sidste gang, da han også er meget langt fra at være god nok !! Så hellere Gjesing , der i det mindste har arbejdshandskerne på... Here goes :
Staff (eller måske Bundgaard?)
Lindkvist, Kure, Budzt, Lumb(m lidt mere ud af kommunen-vibe)
White, Kari, Lucena, Gjesing
Gravhund og Boom Boom

Bedre bliver det vist ikke m nuværende spillertrup !!
Og så tag en mand hver på de hjørnespark for helvede !!!!!!!!!

Kom så de Hviiiiiiiieeeeeeeeee

Andreas sagde ...

Jeg er faktisk uenig i kritikken af 'Lars' hvad angår AaB-kampen. Det kan i mange kampe være svært umiddelbart at få øje på hans kvaliteter, men jeg synes, han spillede godkendt i mandags-nederlaget.

Derimod synes jeg slet ikke, at Gjesing og Lucena udfyldte deres roller til et 'ok'. Savnet af Kari som stabilisator mellem midtbanen og forsvaret var enormt, og Gjesing har efter min smag ikke nok at byde på inde på den centrale (og lettere offensive) midtbane.

På positivlisten finder jeg igen White, der altså bliver bedre og bedre. Der er ting, han virkelig ikke magter (overblik i spillet i de små områder f.eks.!), men når han modtager bolden dybt på egen banehalvdel, så er han nærmest uhyggeligt farlig i sine raids med bolden. Han er ved at udvikle sig til en nøglespiller på holdet, ham USA.

Anonym sagde ...

Er det et nyt snedigt forsøg på at få folk til at købe SONY Bravia fladskærmen Kalle er ude i med smarte produck placement reklamer?

Eller har Kalle bare fået for meget syre?

Enig ang. Den røde baron aka jorbærdhjelmen fra Duskland.

Han skal væk asap!!!! Idiot og snegl det er hvad han er. Efter at ha set genreal The Cure alias Den hvide stjerne husere i går i Vanløse er jeg slet ikke i tvivl om at han ville være en forstærkning af karat i midterforsvaret. Det samme gælder Krabbe. Hvorfor ikke prøve ham i venstre siden hvis ikke ufarlige Lars skulle derned indtil jul? Lumb bliver jo smadret mentalt af den plads og det samme gør vi af at se ham fjolle rundt i hver 2 kamp. Det er synd. Han skal op på midten igen før det går helt galt!

Steffen har aldrig været mit trip. Han giver for meget nederne at se på. Til Århus GF med ham så hana kan lave sine grimme mislykkede håndbold figurer i luften inde i Arenaen.

Surt når nu vore målmaskiner kommer i gang at forsvaret er så ringe. Jeg gider ikke høre på det pis med at de spiller flot mere lige som jeg bliver Arek sur over at folk påstår at forsvaret er godt bare fordi man har holdt 0'et et par gange. For det virker som rent held når vore målmand i de efterfølgende lukker 9 mål ind i 3 kampe uden Weeman tager mere end 4-5 bolde og endda fumler rundt med dem som en anden stans gøgler.

Nu har han gøglet rundt i snart 4 år uden at blive mærkbart bedre andet end i 1 division, hvor han ikke blev presset. Selv Bundgaard virker som et bedre alternativ lige nu!

Kalle sagde ...

Valget af video var mest tænkt som et lille psykedelisk lyspunkt ovenpå det ikke særligt bevidsthedsudvidende nederlag til Aalborgs BK.

Det er klart at der er flere kritikpunkter som stadig gør sig gældende:

- Kim Madsen er begyndt at ligne et regulært fejlkøb og virker helt uden selvtillid for øjeblikket. Spørgsmålet er dog om man ikke gør både ham og Kure/Krabbe en bjørnetjeneste ved at sætte ham af op til 2 så vigtige kampe som de kommende. Jeg tror det.

- Målmandsposten er stadig et følsomt emne, men igen, vi kan ikke gøre så meget førend tidligst i vinterpausen IMO.

Det er sørgeligt men sandt, vi kan ikke gamble for meget i de sidste kampe hvor vi SKAL ha nogle point!

Håber forresten på at der kommer nogle stærke billeder op inden længe.