søndag den 28. oktober 2007

Historisk dag for AGF

Jovist slog Superligaholdet Lyngby. Men hvad vigtigere er: Esset scorede et af sine sjældne mål i denne weekend. Ovenikøbet et af de meget vigtige, for med sin afgørende scoring til 4-1 mod Varde, var han en væsentlig årsag til tre AGF point i en ellers tætspillet og - fortæller vidner - meget lige 9-1 kamp.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

... Flot af Esset! Bevares. Men .. hvorfor er der ingen der har hypet at Anders Syberg igen igen igen spillede en pragt kamp. Som han tilmed kroner med hele fire (ja fire!!!) scoringer. Gjesing pas på,og hvis rygter om at vi henter Morten Christiansen fra Lyngby i vinter pausen taler sandt, så synes Lucenas plads heller ikke helt sikker.

Mathias sagde ...

Hov hov hov... Hvor stammer det rygte fra? Hestens egen mund?

Og jo, respekt til Syberg. Han har fodboldfremtiden foran sig - Jimmy tilføjer nye alener til sit i forvejen gyldne CV. Jeg kan virkelig godt lide den mand.

Anonym sagde ...

Hvad kan det ikke blive til når Boom Boom Høyer også begynder at score mål?

Også fint at se Super Syberg nyde den frihed det giver at stå i skyggen af Esso. Jeg ser Syberg som en legende i svøb - han har den der umiskendelige AGF'ske John Stampe-udstråling over sig.

Anonym sagde ...

Lagde i øvrigt lige mærke til det nye kuld af supertalenter:

http://www.agf.co.dk/docs/aktuelt/Indhold_detaljeret.asp?id=4871

Særligt spændende lyder Frans Dhia Putros eller Putros Putros Ghali som han kaldes blandt venner.

Og så ligner den lille skyder med den hennafarvede tot på forreste række også én med masser af selvtillid! Mon ikke der er en ny Esso i den flok..

Kalle sagde ...

Er Morten Christiansen virkelig på vej til AGF? Jeg håber det ikke. Vil bremse Super Syberg og ikke mindst Jens G.

Hey! Niels Kristensen må da også snart være på vej tilbage! Valle bliver 3. valg til den tid...

Anonym sagde ...

Valle formåede i øvrigt at udfolde sig i et grotesk studie i ineffektivitet da han kom ind. Hver gang han fik bolden satte han autopiloten til og styrede i tophastighed ud mod sidelinien for i bedste fald at få et indkast.

Kan selvtillid nå under nulpunktet, så er det tilfældet for vores alt for slebne colombianske juvel. Han er lige dumpet ned under Shakira og Pablo Escobar på min Colombia-liste.

Mon ikke Super-Morten er en and. Med Super-Sybergs storform og Nillers snarlige comeback er det i hvert fald ikke der vi har mest brug for nyt blod - medmindre det er i landsholdsklassen.

Anonym sagde ...

Lad man endelig skyde anden ned. Det er en AND. Men der er et eller andet omkring ham Gjesing, han skal sgu til at træde i karakter når han får chancen. (taler ikke lige om i lørdags).

Jeg så gerne at en mand der som syberg laver 2 frisparksmål og 2 almindelige mål for 2.holdet i hvert fald kommer ind og snuse til holdet. Fx. i en pokalkamp mod møgskubberne fra Herning.

Anonym sagde ...

Jeg er enig. Synes nogle gange hierarkiet omkring førsteholdet er for 'sat'. Jeg er principielt enig i, at man holder fast i system og start-11'er, men indkifterne måtte OP gerne rotere lidt mere for min skyld.

Nogen vil indvende, at man på skift tager de helt unge med og det synes jeg er helt rigtigt, men de måtte for min skyld godt få lidt flere minutter og belønningen for et par gode præstationer på 2. holdet kunne passende være en chance i 1. holdstruppen, fx for Syberg og Vester. Det kunne forhåbentlig ruske lidt op i dem der ligger lige omkring periferien af idealopstillingen (fx Gjesing og Valencia). De virker som om de på den ene side ikke tror på at de kan slå sig ind i startopstillingen og på den anden side føler sig for sikre på at være "1. reserver".

Kalle sagde ...

Hvem skal egentlig spille angriber sammen med Dioh? Bliver det mon Whitey? Eller Dembele? Eller måske en Høegh/Vester type? Kunne være spændende!

Tror på 3 sikre mod kokain-løverne...

Andreas sagde ...

Jeg håber på en ny formation mod FCM, hvor diamanten fra Norge får noget spilletid til at skrue sig lidt tættere på startopstillingen.

Jeg kunne godt tænke mig at se ham i en offensiv rolle på midtbanen foran de to midterste. Han er i forvejen ikke for vild med at ligge for fast ude på kanten (hvilket ellers virkede glimrende i en af de første kampe mod Esbjerg), så hvorfor ikke prøve ham af som en spilstation på vejen op mod en enlig angriber?

Uanset hvad frygter jeg dog savnet af vores to bedste spillere lige nu: Kari og Graulund. Det er sgu for ærgerligt, at lige de to skal sidde ude, når pokalkvartfinalen og euro-drømmene ligger lige for fødderne af os. Men mon ikke reserverne slår til, og sender det lidt rustne tophold hjem med et nederlag?

Anonym sagde ...

Jeg håber ikke kampen imorgen bliver nedprioriteret på nogen måde! Jeg vil hellere have en sejr imorgen og et nederlag mod Lalandia på lørdag.

Vejen til Europa er meget kort hvis vi kan vinde over FCM: AaB's reserver kunne meget vel tabe til Vejle, Esbjerg har proklameret at de sparer spillere mod et udmærket Herfølge-hold og Randers kunne sagtens ryge i svinget i Sønderjylland. OB eller BIF ryger helt sikkert. Det betyder, at der kun er FCK tilbage og kunne man gemme dem til finalen giver selv et nederlag sandsynligvis en EC-plads (CL-kval..).

Der er med andre ord højst sandsynligt kun 2-3 hold tilbage der er bedre end os hvis vi vinder over hedens sønner.

Drømmerier vil nogen sige, men der er ikke langt til virkelighed. Hvis vi vinder imorgen!

KOM SÅ HVI'!!