lørdag den 10. maj 2008

Man Of The Year (MOY)

Vi lader mmmbop kåre MOM efter hver eneste runde og kaster os i stedet over det, der virkelig batter: MOY!

Jeg er nået frem til fire kandidater (og skulle der mangle en SERIØS kandidat, kan det da godt være, der kommer en femte til):

Graulund:
Den eneste der med få undtagelser kan lave mål. Godt nok kun i efteråret, men der var han til gengæld også sig selv, og ikke kun den uskarpe skygge, der efter vinterpausen har betrådt græsset. Har som regel 15 i fight og omtrent lige så ofte 10 i uberegneligt temperament og dommerkritik.

Staff
:
Nå, skeptikere. Så tørrede den klejne keeper sgu lige røven på jer. Opholdet i 1. division har vist sig at være hele turen værd for Staff, der stadig er en fjeder på stregen, men - endnu bedre - i den grad har forbedret sit luftspil. Suget i maven er der stadig, når modstanderne sparker hjørne, men det er mere på grund af manglende markeringer end frygten for fumlen i feltet fra frisk-fyren (bogstavrim!). Har i øvrigt 20 i kulturbærer.

Lumbinho:
Venstrebacken... er der andre? Vores største salgspotentiale og en guldstøvle, der bare bliver bedre for hver uge, der går. I hvert fald efter Nomvethe kom på besøg. Tør og kan spille fremad (modsat højrebacken... aaarghh..), og atletiktræner sin hele unikke løbestil.

Ole Budtz:
Psykopaten fra Kroatien er stabil og har over en bred kam vist sig at kunne holde niveauet fra 1. division. Må stadig trækkes med, at hans efternavn bliver chantet ved alle dødbolde til trods for, at han ikke har scoret siden 20. august 2006 (i 2-2 kampen mod Thisted).

Stem lige derovre --------------> (og Kalles mangebruger stemmer bliver trukket fra til sidst)

3 kommentarer:

Johannes sagde ...

I don't care if Budtz is fine
Steffen's neat, graulund divine
Michael though I do like you
It's Kure that I love...

Mangler der ikke en kandidat for MOY?

Mathias sagde ...

Arh Johannes. Er det lambruscoen, der taler?

Hmmmm... han har selvfølgelig udviklet sig fra hadeobjekt til fast-fast mand. Hvis han nu styrketrænede lidt mere, kan det da godt være, han kunne komme på listen...

Anonym sagde ...

Off-topic: Satme rart at se hele to (!) højre backs med fødderne skruet rigtigt på i dag. Lad os bare se noget mere til SuperSarr og får Krabbe permanent ind i midten.

På emnet: Min stemme går til Lumbinho - en boldbegavet back i Århus, hvornår skete det sidst? Desuden overraskende seriøs og nu også solid.