onsdag den 28. maj 2008

Transferupdate pt. 1

Der er en efterhånden generel konsensus om at det kommende transfervindue bliver det hidsigste og mest udslagsgivende i meget lang tid. Det er ihvertfald hvad både mtac.nu og BSN siger, men spørgsmålet er om man ikke skal trække vejret en enkelt gang og skabe sig et overblik over mulighederne. Det er hvad de tilbagelænede fra Danmarks mest sommerklare stenbro har planer om, alt andet lige.

Som det ser ud lige nu er følgende i spil:

Kim Christensen
I denne signaturs øjne et oplagt bud på en forstærkning. Han er hvad vi troede Dioh var. En regulær boksangriber som man kan spille den op på og som ligger klar i det lille felt. Ikke at jeg ikke elsker Dior, men han er nu mere en flagrende type, hvor Kim C er mere stationær. Vejle bejler også til ham, men mon ikke det er noget med nullerne på kontrakten der gør, at der lige pludselig er 2 stenhårde bejlere. Hvis de får ham vil jeg ha Pablo Pinonones-Ärce. Mindst.

Patrik 'Hagge' Haginge
Har ikke det store kendskab til Hagge, udover at jeg et sted læste at han er 'stentuff' og en 'backklippa', hvilket jo lyder meget fint. Som en gardering til bagkæden ville han da være a-ok, men spørgsmålet er om vi ikke først skal have ryddet op dernede. Lumb (snøft), Sarr (tårer) og Baronen er kandidaterne.

Og de efterhånden aldrende travere:

'gudeskønne' Lasse Schöne
Mon ikke han bliver i udlandet. Det ville jeg gøre. Fantastisk hot type iøvrigt, en slags Gjesing 2.0 som sikkert ville gøre Buddy Holly (mænd i kilt, hvor vildt!) kollektivt usikre i knæene.

Michael Krohn-Dehli
Har jeg ikke helt opgivet, spørgsmålet er om han dog ikke er hvad man i nyere fodboldterminologi kalder for en lottekupon. Altid skadet evighedstalent til den offensive midtbane. Ovre hos Lyngby har man noget tilsvarende, han hedder Jesper Håkansson og han sætter ikke ligefrem verden i flammer. Det bliver et forsigtigt 'pas' til Krohn-Dyret.

Dem som slap væk (...men vi vil altid ha' Paris, ahhhh)

Goran Slavkovski
Pulsen steg godt nok, da nyheden om Zlatan II tikkede ind på telexen (thats how we roll in 1657 bitches!), men det var som en drøm og alt for godt til at være sandt. Meget kan ske på dette aggressive transfermarked, så et lån af Goran er sikkert ikke umuligt, men lad nu den ligge.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Med Smukke Thomas Hansen ude af truppen får vi jo også brug for en hot type som Skønne Lasse.

Det var tungt, som de siger hinsidan, med Slavkovskimovic. Det føltes så AGF-agtigt at han aldrig dukkede op - talentet der blev væk, som Kjeld Abell ville udtrykke det. Og man var klar til at sælge vinduet for Hagge, Kim C og Gislason. Men for fanden, det her er den bedste tid på året og dem med de gode kilder virker så sikre på, at vi har større navne i kikkerten (med Krohn-Dehli og Jan K som de mest spændende, men nok også gensidigt udelukkende). Så, kom nu - weeeee all follow the BS!

Anonym sagde ...

Jeg må også sige, at jeg elsker Århus Stiftstidende.

På deres liste over boblere kan nævnes:

Søren Larsen (ja den Søren Larsen)

Jan Kristiansen (ja den Jan K.)

hahaha det er sgu spas.

Men det er det dejligste tidspunkt på året, hver morgen venter jeg spændt på at læse agffodbold.dk og se dem indkalde til pressemøde, hvor de præsenterer en ny spiller samt "en ven af huset".

Og tænk at klubnavne som Örebro, Gefle, og Svanhilt IF pludselig får en total lækker klang i AGF øre !?!?!?!

Kalle sagde ...

Ja for satan, jeg havde glemt Jan Krølle! Jeg tror slet ikke på det dog. Rurik kunne også være spass, så kan han lære Victor alt han ved inden han bliver videresolgt til Eintracht Braunschweich.