mandag den 12. maj 2008

Silly Season er skudt afsted

Selvom det endnu ikke (i hvert fald matematisk) er sikkert, at vi bliver i den bedste række, så har den temmeligt pålidelige bruger Stoke inde på mmmkay.dk luftet et par navne, der nok skal få det til at gibbe lidt. Om det så er gode eller dårlige steder det gibber, kan vi jo diskutere her.

"Glædelig sommer.

Brian Steen forhandlere i øjeblikket med disse 3 spillere:

Michael Krohn-Dehli fra Ajax.
Christian Olsen fra Viborg. (Vejle er også interesseret)
Rurik Gislason fra Viborg."

De to sidste kender vi fra denne sæson, og Ajax Amsterdams 24-årige Krohn-Dehli ringer sikkert også et par klokker, men for god ordens skyld - og for at hjælpe hukommelsen på vej - er her lidt om, hvad Wikki-Wakkipedia skriver:

* Kontraktfri til sommer = fri transfer.
Tjek! AGF-kriterie opfyldt!

* Blev i slutningen af februar knæopereret. Angiveligt (jeg mangler kilde, red) symptomatisk for hans karriereforløb.
Tjek! AGF-kriterie opfyldt!

* Har spillet én landskamp (mod Lictenstein) - altså opfylder han Bertis krav til landskamp(e) på cv'et.
Tjek! AGF-kriterie opfyldt!

* Efter Rosenhøj, Hvidovre og Brøndby kom han til Ajax som ungdomsspiller. Derefter til Waalwijk - 48 kampe og to mål på to sæsoner i den bedste hollandske række - tilbage til Ajax (3 kampe), udlejet til Sparta Rotterdam (12 kampe) og i denne sæson igen-igen i Ajax (0 kampe).

* Er 170 cm og har Søren Lerby som agent.

* Spiller offensiv kant - farvel til Valle?

35 kommentarer:

mads sagde ...

Michael Krohn Dehli har jeg svært ved at se logikken i, udover navnet/talentet ser godt ud på papiret.

Hvad skal vi bruge en enormt skadesplaget 4-3-3 kant til?

Han passer umiddelbart slet ikke ind i konceptet.

Anonym sagde ...

Med al respekt for Stoke som af og til rammer plet, så vil jeg lige gentage det jeg også har sagt i et andet forum :

Jeg tror lige vi skal slå koldt vand i blodet... Det at man taler med de nævnte spillere, betyder ikke at det er de eneste spillere der bliver talt med...

På nuværende tidspunkt er vi stadigvæk ikke 100% sikker på at spille Superliga næste sæson og transfer vinduet er slet ikke åbent, derfor er BSN også nød til at have mange forskellige bolde i luften. Langt flere end de kun 3 der bliver nævnt... og af forskellig kvalitet...

Som det også er blevet nævnt fra klubbens side, så ønsker man først og fremmest nogle profiler der er vant til at vinde kampe. Derfor ser man heller ikke specielt på spillere fra de klubber der ligger under os i tabellen... Det udelukker naturligvis ikke at man måske ender med også at hente en Viborg eller Lyngby spiller, men det er bare ikke lige det der står øverst på indkøbslisten...

Michael Krohn-Dehli er nok det bedste bud på at få en spiller i en AGF trøje på et landshold med Morten Olsen som landstræner, da han er en af MOs absolutte favoritter..

Problemet med Krohn-Dehli er skader, men det er vel også derfor at han er en af de Danske spillere i udlandet med landskampe på CVet vi har en meget stor mulighed for rent faktisk at skrive kontrakt med..
.

Mathias sagde ...

Jo, jo for fa'en. Det er silly season mayn.

Kalle sagde ...

Krohn Dehli har jeg svært ved at se det store i. Desuden er han tidligere Brøndby-spiller (gul, hæver penge) og har større glasben end Mads Jørgensen.

Jeg tror mere på at vi henter den ligeledes transferfrie Thomas Frandsen i VFF. Han har en landskamp eller 2, sgu!

Anonym sagde ...

Sådan Kalle, VI er klubben. Spillerne er lejesvende. Glad for mig og ElGen fra mbob ikke står alene.

Men, Thomas Frandsen, pyha det ville være ligesom at have ønsket sig den store Turtle-borg og ende op med en Action Man. En gammel, udslidt Action Man, for det ikke skal være løgn. Gråden trænger sig allerede på inden man partout skal hen og takke Onkel BS. Eneste grund til, at man kan holde et straight holdes kun tilbage af bevidstheden om, at indebrændte Thomas' stakit får sig endnu en overhaling hvis han tager til Århus. Jeg ser ham mest af alt som en "moderne" Calle Facius.

Gislason virker interessant, men jeg har kun set ham et par gange. Han passer i øvrigt ikke ind i indkøbsprofilen, men ok hvis han skønnes at have et exceptionelt (videresalgs)potentiale.
Chr. Olsen: satme uambitiøst.
Krohn-Dehli: Har navnet, men passer han ind i Ove's princip om den 'hårdtarbejdende fløj'. White og Valencia er blevet offer for den ad flere omgange og mon ikke deres kvaliteter er helt på niveau med Krohn-Dehli, som også er vokset op i en 4-3-3'er.

Men for satan, Thomas Frandsen..så hellere Carsten Hemmingsen for en kop færgekaffe om dagen.

Anonym sagde ...

Har lige været forbi mereendenklub.now og læst rygter. Lyder spændende hvis der kommer pikhår på hovedet i Århus Ceee til næste år..

Selv håber jeg mest på den guatemaltekiske springfyr. Den mellemamerikanske Cannavaro. Gustavo, Amigo, el Pueblo Está Contigo!

Mathias sagde ...

Nu er Stoke kendt for at ramme plet. Ordet på gaden og hos den pålidelige kilde er, at han skyder forbi Bulls Eye med sine spådomme...

De to Viborgspillere er måske også til den uambitiøse side, skulle man mene.

Andreas sagde ...

Åh, ikke meget kan måle sig med fjollesæson!

Allerede nu er vi jo læsset til med information om de kommende kontraktforhandlinger. Vi kender formentlig stadig ikke navnene på de nye spillere, men til gengæld tegner der sig et godt billede af, hvor på banen vi kan forvente forstærkninger.

Noget kunne tyde på, at der er tre spillere på vej. Den ene er med stor sandsynlighed en teknisk stærk venstrekant. Vi har navne som Krohn-Dehli og Rurik Gislason som pejlemærker. Det kunne blive en helt tredje, men det lyder interessant.

Et andet godt bud er, at der er en forstærkning undervejs til en af backpladserne. Det mest oplagte er, at vi styrker den højre side med en erfaren og offensivt stærk type - men måske er der også forventninger om, at den samme spiller kan gardere på andre positioner. Det er i hvert fald det signal, Gustavo Cabreras ophold har afleveret. Virker lovende, omend også en smule uambitiøst, når man nu går og sukker efter solide navne, man kan hænge sin hat på.

Den sidste position er lidt sværere at udrede, men det kunne jo meget vel være en ny mand til angrebet. Med Foldgasts exit står vi tilbage med en meget smal angrebskæde - spørgsmålet er så bare, om vi igen er nødt til at købe ind til bredden i erkendelse af, at vores egne talenter ikke er gode nok (endnu). Det ville være et ærgerligt signal at skulle sende af sted, men vi får det ualmindelig svært, hvis ikke der kommer en ny mand til i forreste geled.

Jeg kan dårligt vente til de kommende episoder i den fjollede føljeton. Send endelig flere rygter!

Andreas sagde ...

Jeg behøvede så ikke at vente meget længere end en smuttur til Mmmm...Tak!, vores helt eget rygte-fixe-rum, før jeg kunne få mit næste skud.

Krohn-Dehli muligheden skulle således hænge sammen med Ajax' velkendte interesse i vha.b.com's bedste bud på en Man Of the Year, Michael Lumb.

Lumb af sted til Amsterdam, Krohn-Dehli ind på venstrekanten - og så står den pludselig også på shopping til venstre back'en. Halløjsa.

Jeg kan ikke længere dy mig for fjollesæsonens første fantasi-opstilling:

Graulund - Williams

Krohn-Dehli - Lucena - Arnason - White

Pearce - Persson - Kure - Cabrera

Staff Rasmussen

Hmmmm. Ja, ja, det var jo også bare første skud. Og 38 dage til første træningspas...

Anonym sagde ...

Siden AGF jo nu ønsker at være bedst i Danmark, hvad angår udvikling af unge spillere (med salgspotentiale), så er det ikke kun rutinerede "gamle originaler" BSN har kig på i udlandet..

Jeg kan her exclusivt afsløre at Lasse Schøne der blive kåret til årets spiller i Hollandske De Graafschap sidste år, muligvis er på vej til Århus.. Der bliver ihvertfald arbejdet på sagen..

http://www.vi.nl/Spelers/Speler/LasseSchne.htm
.

mads sagde ...

Lasse Schöne - JA TAK!

Modsat skadesvraget Krohn-Dehli har Schöne gjort det rigtig godt i de sidste par sæsoner. Det ser ikke ud til, at opstigningen til Æresdivisionen i denne sæson har stoppet hans fremgang.

Ok - nu er det ikke fordi, at jeg selv ligefrem har set De Graafschap spille, men 7 af de søde i 34 kampe er ikke dårligt. Desuden ser det ud til, at han i én eller flere omgange er blevet kåret som årets spiller i klubben.

Jeg vil dog være overrasket, hvis vi kan hente ham til Århus. Han kan vel næppe være særligt billig?

De Graafschap er måske nok et fattigt elevatorhold i Holland, men vi kan også risikere at skulle kæmpe om Schöne mod hollandske midterhold, der helt sikkert kan tryne os - både på økonomi og ambitioner.

Omvendt er Schöne en spiller med et klart videresalgspotentiale, og det gør måske nok Martin Busck og co. ekstra investeringsvillige.

Det er sgu et spændende rygte.

Anonym sagde ...

Jeg har lige hørt det fede rygte, at vi er tæt på den fremragende norske fløjspiller Marcel Lund, som har alle forudsætningerne for at blive en liga-profil næste sæson.

Der er ingen der ved hvor han har været i år, men han bliver vores største sommer-signing.

Udover det, så må man vende tommelen op til Lasse Schøne og Krohn-Dehli. Det klinger af rigmands-Jeppe Curth og lyder som go' fodbold - noget vi ikke har været forvænt med. Tror også de typer vil hæve niveauet hos fx. Djerry Luc, Valencia, Dioh, White og Lumb. De mangler desperat legekammerater.

Anonym sagde ...

@ Don Tapa

Desværre, bliver jeg jo så nød til at sige at AGFs mulighed for at hente Lasse Schøne og Krohn-Dehli nok i ret stor grad også hænger sammen med at Ajax er på talent jagt i Danmark og især har set sig lun på to AGF spillere... Lumb og ... ja nu bliver jeg jo så nød til at sige det... Dennis Høegh ...

Ifølge mine hollandske kilder så hænger en transfer af Lasse Schøne fra De Graafschap til AGF direkte sammen med et muligt salg af Dennis Høegh til Ajax.

Der er altså tale om en ret omfattende række forhandlinger der skal afsluttes... og hvis vi både får Lasse Schøne og Krohn-Dehli så mister vi sandsynligvis selv nogle af de store talenter der desperat mangler legekammerater...
.

Andreas sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

@ Don Tapa

... Iøvrigt ... Tak for en god snedig Alex Valencia joke ..

Andreas sagde ...

Hvordan det, yderst interessante, forhandlingspuslespil end hænger sammen, så må det da koste en betydelig pose penge at hente Lasse Schøne hjem. Han lader til at have massiv succes i sin klub, og så er han på kontrakt helt indtil 2010.

Et interessant aspekt ved Schøne er, at han tilsyneladende spiller på Lucenas plads. Og at et indkøb derfor kunne betyde, at Lucena også på længere sigt skal vænne sig til at agere backup på pladserne på højrekanten.

Men den kamel kan han forhåbentlig sluge, hvis det ville medføre, at vi kaprede U21-landsholdets kreatør, der af Keld Bordinggaard for ikke så længe siden fik følgende ord med på vejen:

'Han er 10'eren, der ligger og kreerer ting, men der følger andre opgaver med den rolle i moderne fodbold ved at man også har en rolle defensivt, og der synes jeg, han udvikler sig nu, så derfor ser det lovende ud for ham også'.

I øvrigt virker det for mig ret overraskende, hvis Dennis Høghs navn stadig har den samme gyldne klang ude i Europa, som da han besøgte Chelsea for et par sæsoner siden. Han er et stort talent, men jeg ville ikke have troet, at hans (noget svingende) indhop i superligaen kunne retfærdiggøre en Ajax-handel allerede nu...

Anonym sagde ...

@ Andreas

Som også har skrevet så er Ajax på talent jagt i Danmark og Dennis Høghs udvikling er blevet fulgt af både Ajax og Chelsea de seneste år. Ajax ønsker bare at være på forkant og sikre sig Høgh i god tid, før han slår rigtigt igennem for AGF og alle andre også begynder at byde...

Det er også derfor de helst gerne vil ha' fingre i Lumb så hurtigt som muligt. Ifølge min kilde, forventer Ajax også at Lumb skal udvikles yderligere før han kan spille for dem i den Hollandske Eredivisie...
.

Anonym sagde ...

Ifølge min kilde har AGF i første omgang afvist et bud fra Ajax på omkring 11 millioner + Krohn-Dehli... så det tyder på at BSN har is i maven...
.

Anonym sagde ...

... Det var naturligvis et bud på Lumb fra Ajax på omkring 11 millioner + Krohn-Dehli... så det tyder på at man har is i maven...
.

Mathias sagde ...

Det er sgu spændende læsning det der, Ceres. Godt med lidt konkret insiderviden på banen.

Det her tegner til at blive et af de vigtigste og mest spændende vinduer længe.

Som Don Tapa satser jeg dog også en stor del af min børneopsparing på Marcel Lund. Jeg tror virkelig, han vil kunne tilføre os noget..

mads sagde ...

Jeg er sgu overrasket over, at man er ude efter Høegh. Nok har han tidligere været til prøvetræning hos nogle af de rigtigt store drenge.

Der er bare ikke meget, der i denne sæson tyder på, at han lige er talentet, der tager springet i en klub som Ajax.
Den eneste bonus må være, at Morten Olsen pludseligt bliver nød til at lette sin røv og tage til Jylland. Krohn-Dehli er jo en af hans kæledægger.

Jeg er sgu glad, hvis vi har sagt nej tak til 11.mio + Krohn-Dehli. Sidstnævnte kan ikke være mange grunker værd. Ifølge Wikipikia har han kun spillet 33 kampe på de sidste tre sæsoner - det er fandme ikke imponerende!

Jeg er mildest talt lunken og for dværgen.

Marcel Lund vil kun blive berømmet for, at han formentligt efterlader et dejligt stort hul i budgettet, når en rig norsk oprykker redder BSN's røv.
Et år bør være mere end rigeligt til at slå igennem. Alex er blevet mere Marcel i løbet af sæsonen, men der fandme lang vej igen.

Anonym sagde ...

Det hele minder om da Real Madrids supportere stædigt holdt fast i, at de ved en fejltagelse havde fået Steve MacManamans uduelige tvillingebror John i stedet for den rigtige vare. Kunne det tænkes, at Alex ligger kneblet et sted på Oslobåden efter en våd aften, hvor Marcel tog over. Me, Myself & Marcel eller noget..

Macca blev accepteret, da han scorede for Real i CL-finalen. Mon ikke denne Århus-historie få samme udgang, om ikke andet så i næste års pokalfinale..

Anonym sagde ...

Ang. Høegh & Lumb: meget spændende læsning og jeg hopper ikke på den nostalgiske vogn. Hvis Ajax vil have vores talenter så er de velkomne hvis prisen er rigtig. Og der taler vi i nærheden af Simon Kjær-niveau, dvs min. 25 mio. Alt. 20 mio + Krohn-Dehli, for den eneste grund til at han er mere end et par mio. værd (m tanke på kontraktuddløb i 2009 + udrensning i Ajax når van Basten starter) er, at vi skal bruge Ajax til at fortælle knægten, at det er Århus eller reservebold i Ajax i et laaangt år. De skal styre ham fri af de hollandske midterklubber der umiddelbart virker mere lokkende end nr 10 i Superligaen.

Ved sgu ikke med Høegh. Hvis ikke der var al den hype ville det være begrænset hvad jeg kunne se i knægten. Men det er svært at vide før han har fået 1-2 år mere. Derfor virker det oplagt med en seriøs videresalgsklausul + min 10-15 mio. På den ene side bliver det ikke billigt at finde en afløser for Graulund hvis Ajax plukker ham vi har i truppen. På den anden side løber der mange tidligere angrebstalenter rundt som aldrig slog igennem. Så, måske en meget god idé at skyde Høegh af mens han stadig er hot.

Ang. signalværdien så er det nok at skyde én spiller af. Det vil så nok blive Lumb.

Anonym sagde ...

De 25 mio eller 20 + Krohn-Dehli involverer selvfølgelig kun Lumb. Høegh kommer udover det..

mads sagde ...

Mit nej tak til 11 mio + Krohn-Dehli skal heller ikke forstås således, at jeg mener, at vi ikke skal sælge Lumb.

Gerne 20 mio og minimum 15 mio er i min verden prisen på Lumb. Spørgsmålet er dog om Ajax vil betale så meget for en spiller, som de måske vil låne ud i en sæson eller to?

Men spændende rygter, der bestemt ikke er blevet interessante efter Høegh er røget med i puljen.

Fjolle sæsonen er knap startet, men vi har allerede fået mere guf end i hele det kedelige vintervindue.

Andreas sagde ...

Åh, Alex Lund. Den finansielle sektor i min hjerne er selvfølgelig enig i salgsanbefalingerne, men i de øvrige dele er jeg i bedste fald splittet, og nok snarere ret uenig.

Jeg drømmer virkelig om det næsten utænkelige scenario, at Sarr og Valencia generobrer højrekanten i et fælles raid. Sikke en eksotisk højreside med elegance, teknik og offensive kvaliteter.

Men løbet er nok kørt, og vi er sikkert bedre tjent med at afhænde i hvert fald Alex Marcel. Det kommer jo til at kræve visse ressourcer, hvis Brian og Ove skal gennemføre den storstilede DBU-masterplan, de åbenbart har sat i gang: fremtiden ligger i hollandsk opdragede landsholdsemner.

Hvornår kommer de første rygter om Patrick Mtiglia mon? Og så selvfølgelig de mere rutinerede Perez og Rommedahl?

Anonym sagde ...

@ Andreas:

Jeg tror Mtliga er udenfor rækkevidde. Fremtiden er mindre eksotisk, hedder Timmi Johansen og kommer fra Hvidovre, nu Heerenveen. Undertegnede og en anden selvbestaltet scout anbefalede ham allerede til BSN for 3 år siden da han spillede DS i 2650 Hvidovre. Men ok, vi har jo haft Lumbino og under alle omstændigheder er der flere venstre backs derude som passer perfekt hos de hvi'e: Timmi J, Allan K, Cagara, Pearce, Järdler...

I grunden pudsigt, hvordan vores betonagtige Ovelutionerede 4-4-2-hold er blevet kastet ind i et heftigt swinger-forhold med sprudlende hollandske 4-3-3-inspirerede hold. De må gøre noget rigtigt i ungdomsafdelingen ude på Terp Skovvej.

Anonym sagde ...

@ mads

Jeg tror du misforstod lidt... Det jeg mente var at Lumb skal udvikles yderligere før han kan spille fast for dem i den Hollandske Eredivisie.

Lumb vil ikke blive udlejet af Ajax, med de regner med at han skal være en del af truppen og være indskiftningsspiller den første sæson..

Ifølge mine oplysninger går Ajax iøvrigt næppe med til en aftale der større end 2 mio. Euro (15 mio. Danske) + Krohn-Dehli... Det virker som om der er loftet for hvad de kan gå med til..

Der er tilsyneladende også Hollandske klubber der viser interesse i Krohn-Dehli og derfor må i ta' i betragtning at hans transferværdi også beregnes efter Hollandsk transfer målestok, hvilket er en del mere end han er ville være værd i en ren Dansk sammenhæng.
.

Andreas sagde ...

Efter århusiansk målestok er 15 mio. + en potentiel dansk a-landsholdsspiller i bytte for en 20-årig back i udkanten af u21-landsholdet vel heller ikke helt ad helvede til.

Hvis de, i øvrigt herligt detaljerede, rygter taler sandt, så kan Brian Steen roligt tænde fax-maskinen og komme i gang.

Om jeg helst vil have penge eller potentiel dansk a-landsholdsspiller udover de 15 mio. kan jeg ikke helt beslutte mig for, men en tidlig afklaring ville i sig selv være positivt, så resten af truppen kan komme på plads til første træningspas.

Anonym sagde ...

Jeg ville klart foretrække 15 mio + Krohn-Dehli. Af to årsager:

1) Det kan være svært nok for BSN at overtale en type som Krohn-Dehli til at vælge en klub som AGF. Det vil være en hjælp hvis Ajax giver ham et venligt skub i retning af Århus.

2) En signing af et stort navn tidligt i det her vindue kan være lige det der skal til for at tingene går slag i slag. Det viser de spillere der har andre muligheder, at vi måske nok er blevet nr 10 men at vi reelt er på vej mod bedre tider. Eksempel: hvis vi henter Krohn-Dehli bliver det nemmere at hente Schöne.

Synes dog 15 mio + Krohn-Dehli er i underkanten og som minimum bør suppleres med en videresalgs-, kamp- eller landsholdsklausul. Specielt hvis der som nogle hævder er andre klubber der står klar med 25 big'uns..

Anonym sagde ...

@ Don Tapa

Et er at der skal forhandles færdigt med Ajax, men der er jo så også lige 2 spillere + agenter der skal være interesseret i at spillerene skifte klub på hvad de finder er de rigtige betingelser.

Det er derfor heller ikke på nogen måde nemt at afslutte sådan en handel. Det er helt sikkert ikke mindre svært, langt om længe, at få halet Jan Kristiansen i land..

Faktum er at BSN i år tvunget til at være mere aggressiv og ha' mange flere bolde i luften end han plejer, hvis vi i sidste ende skal få hentet 3 rigtige profiler til klubben. Det er både et spørgsmå om penge men også om at rigtige profiler pludseligt kan få bedre tilbud fra klubber i udlandet. Det er jo altid meget nemmere bare at skulle hente en håndfuld breddespillere og lotto-kuponer.
.

Anonym sagde ...

Har egentlig ikke mere at tilføje til debatten. Ud fra de seneste oplysninger MÅ det blive et salg nu. Med en tåre i det ene øje og en tvivl på, at Lumb nu er på landsholdet indenfor de næste 2 år, hvor han nok skal tilbringe en del tid på bænken i nogle af de klubber der nævnes. Men who cares, 25-30 mio er en stor kage, selv hvis de der investorer skal have del i den. Skal de egentlig det?

Nå, men jeg er lige kommet hjem, har checket det seneste nye på rygtemøllen og må sige, at det her allerede er det mest spændende transfervindue nogensinde. Ever. I historien. I hvert fald siden 1984, som er året for mit første AGF-minde.

Jan Krølle, Krohn-Dehli, Schöne, Allan K, Cagara, guatemalansk landsholdsanfører, fransk prøvespiller og nu Jakob Poulsen, Mtliga og Den Ny Zlatan (hehe). Samtidig bud i 20-30 mio-klassen på et hjemmegroet talent. Og, sidst men absolut ikke mindst, Esso til Island.

Ved godt der ikke er nogen i hus, men...Kristus! Og vinduet er knap åbnet på klem.

Anonym sagde ...

Glemte vist Hjalte Bo Pikhår, men han virker også som en skive daggammelt Levebrød midt i det her orgie af velkomponerede delikatesser.

Andreas sagde ...

Jeg er helt enig. Uden at have skrevet under med en eneste spiller endnu er det her det vildeste transfervindue nogensinde.

Hvad fa'en sker der med ham Slavkovski? Har han tænkt sig at skifte permanent til nummer 10 i superligaen efter for et år siden at have været jaget af de fleste af Europas storklubber?

For det er vel ikke en leje-aftale? Hvorfor skulle vi dog starte en sæson med at leje en angriber, hvis vi har midlerne til at købe en?

Men det lugter langt væk af at vi sælger ikke bare Lumb men også Høgh og måske Valencia, hvis vi skal ud og købe (og aflønne) bare 3-4 af de spillere, der har været nævnt de sidste dage!

For som du skriver, Pelle, så indbringer Lumb reelt jo kun i omegnen af 12-14 mio. - delv hvis prisen lander på over 25 mio.

Anonym sagde ...

Er der ikke nogen, der kan komme med en update på de mange transferspekulationer? Hvad er der hold i, hvad er rent røgslør, hvad er opfundet af CM-spillende teenager?