onsdag den 18. juni 2008

Tør man tro...

Rygtestrømmen er uendelig - primært fordi alt med en puls rygtes til Fredensvang.

Når Dan Thomassen bliver præsenteret (på fredag?), er det vel verdens mindste overraskelse. Til gengæld er der så rigeligt med spænding omkring et par andre navne, og denne signaturs begejstring er ikke mindre efter netop at have besøgt takforkaffe.nu.

Her melder en af de hidtil mest troværdige rygtesmede i andre transfervinduer, Stoke/Henrik Risom, at både Sorin og Jan Kristiansen (med 100% sikkerhed) efter sommeren spiller i rigtig hvidt, og så skulle man sgu nok mene, at vi er ved at have et hold. At førstnævnte så samtidig selv benægter alt, hænger nok sammen med, at han ikke må forhandle før, der er et halvt år tilbage af hans kontrakt med Kalmar - og det er der fra 1. juli.

Sorin, Dan Thomassen, Rafanando og Jan Kristiansen... Er det der, den ender for BSN, har det været et fantastisk vindue, og så gider jeg ikke tænke på os som nedrykningskanditater (i hvert fald ikke før vi har mødt Randers og Horsens)

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Det ville i så fald være et aldeles fremragende vindue. Men saftsusemig også et dyrt et.

Hvis det passer, at man nu om stunder skal betale 5 mio. kroner for en forsvarsspiller, der ikke pt. er i nærheden af landsholdet, så må vores indkøbstur løbe op i noget af en udskrivning. Selv de transferfrie spillere koster jo åbenbart mere end et par millioner i skriv-under-gebyr.

Det kunne så løbe op i måske 11-12 mio. for de fire, selv hvis Jan K. er billigere end Rafalutionen, og hvis Sorin er billigere end Jan K. Puha.

Så er det meget belejligt, vi har de fire fra Lyng til udbetalingen...

Kalle sagde ...

Og mon ikke vi scorer et par 100.000 når Luffe ryger tilbage til Skåne og Trelleborg og den røde baron tager en tørn i Eintracht Braunscweig?