mandag den 23. juni 2008

Velkommen!

Sådan et par timer før det bliver officielt, kan vi da godt lykønske AGF og os selv med den nye mand i start-elleveren: Dan Thomassen.

Fint nok, det har vi vidst længe.

Men hvem fa'en skal så ud til højre? Afstemning lige herovre ----->

12 kommentarer:

Kim Næst Aar Jensen sagde ...

Jeg stemmer på Budtz.

Han er ikke meget værd de første par måneder af sæsonen.

Kim Næst Aar Jensen sagde ...

Jeg ved for øvrigt heller ikke, hvad man skal lægge i det, men Dolkebladet melder, at Lumb bliver.

Anonym sagde ...

Jeg har overbevist mig selv om, at Danny Tomasso er en god idé. Tungen paa vaegtskaalen var mit afslutttende argument overfor mig selv om, at Danno ikke kommer hjem fordi han er paa retraete, men derimod fordi han saa lyset da han som den eneste ikke-skadede midterforsvarer med et dansk pas ikke blev udtaget til landskamp i Polen. Nu vil han hjem for at komme ind i periferien af Morten O's 23 til Sydafrika. Og som vi alle ved er den sikre vej til en landsholdsplads at saette kursen mod Fredensvang.

Jeg har stemt imod Baronen i afstemningen. Men det kraever en nuancering: er Persson traet af at humpe rundt i DK er det selvfoelgelig ham der skal foerst ud. Er der et bud paa Ole der involverer mere end haandoerer saa er det ham der staar for tur. Under alle omstaendigheder synes jeg der burde vaere en mulighed der for at stemme 2 af de naevnte ud. Saa havde jeg gjort det, for vi har stadig DanT, Kure, Krabbe og en af de ovennaevnte. For slet ikke at tale om mulighederne i Gjesing, Alexander Jacksaan og 'bjerget' Fleckner der er paa vej fra ynglingeholdet.

Note: haaber sgu Lumb ryger. Han bliver ikke mere vaerd og hans prisskilt afspejler ikke at han er bedre end Jepsen/Pearce/Jardler etc, bare at han er meget yngre og har et kaempe potentiale. Det potentiale bliver ikke stoerre end det er nu, for den er en vis portion hype og benefit of the doubt i den slags naar en spiller er saa ung. Derfor skal Lumb udvikle sig med stormskridt for bare at holde vaerdien. Hvad koster Cagara fx i dag...

Anonym sagde ...

Du mener måske istedet "ud til venstre". Højre side er Lindkvist alt. Krabbe, hvis ikke der hentes en ny mand (Sorin).

Lumb ryger, så vi skal have en mand på venstre back. Jeg stemmer på Kure.

Anonym sagde ...

Der var mange der ikke forstod et kvæk da BSN hev den store tegnedreng frem for at hente Dan T. tilbage til Århus, men nu hvor Budtz har brækket underbenet og ser ud til tidligst at være klar til marts!!! ...så viser det sig pludseligt hvor fremsynet, eller rettere synsk BSN er blevet..
.

Kalle sagde ...

...men altså, skaden til Budtz til trods, så har vi stadig en mand til overs inde i midten. Jeg stemte på Baronen, men det kunne også være Luffe. Tror på Tirstrup Airforce - Don Tomassinho og AK27 til midten.

Pssst! Solarex, kan du huske hvordan det gik sidst da vi satte Kure på venstreback? Det var ikke kønt, han fik Paul Hubbertz til at ligne Garrincha.

Anonym sagde ...

Tjo. Men jeg vil så gerne have tillid til vores egne drenge.

Kure har vist fremgang og har smagt startopstillingens sødme. Den vil han forhåbentlig kæmpe 100% for.

Og med rutinerne som Dan T og Oluf på midten, vil han forhåbentlig kunne få ro, tryghed og gode placeringer og løb.

Lumb var heller ikke køn i Lyngby.

Mathias sagde ...

Jeg tror desværre ikke at tillid og spilletid kan rette på Kures evner på en backplads.

Sker det, vil jeg advokere for at Thorninger gentoptager karrieren på lige netop den plads (eller var det egenlig højre side... nevermind)

Kalle sagde ...

Kure er ikke venstreback og bliver det forhåbentlig aldrig igen. Punktum. Er ikke hurtig nok og slet ikke pasningssikker nok, men han kan så meget meget andet.

Anonym sagde ...

Så kan vi have The Kure og The Krabs på hver sin back - pyha, welcome to hell. Tvivler på de ville holde offensivt niveau i 2. division. Det er to midterforsvarere og de skal ikke være andet. Det er en gammel AGF-skavank at smide de unge ud på backen selvom de ikke har de kvaliteter der skal til. En back er heller ikke længere det samme som det var for bare 20 år siden. De er tvætimod det vigtigste offensive våben på banen. Derfor er Lumb 30 mio værd og Kure ikke engang en halv værd som back.

Jeg ville foretrække Risager og Colding på en dårlig dag fremfor vores to hvide drøn. Også i det opbyggende spil. Det er derimod to store talenter til det centrale forsvar.

Jesper sagde ...

@Mathias:

Det var højre, det var mod OB og det var til lyden af Mitis pis, der løb ned i munden på hele Århus.

Efter kampen sagde han til en flok journalister (blandt andre mig selv, sagde hunden), at han ville score 50 mål den sæson. Dertil svarede Kim Brink uden at blinke: "Sååå noet dér det' typisk Miti - det' negersnak!"

Bagved stor Thorninger og smilede. Han er jo en høflig mand.

Jesper sagde ...

Stod, selvfølgelig. Thomas er jo liile bitte.