onsdag den 11. marts 2009

Brøndby i Betonen

Mens dele af slænget stadig tygger på det seje stykke kød, de kalder 1-1, så er andre i vanlig blåøjet optimistisk stil begyndt at se fremad mod søndagens tre sikre point i Betonen. (Bemærk: forårets eneste kamp på sjællandsk jord!)

Godt nok har BIF'erne i indeværende uge fået nye spillerbus med yderst passende statement påklistret (billedet) og godt nok har de Elanga ude efter hans tåbelige optræden mod Hedeaberne - så på den konto må de selvfølgelig være helt dopede med optimisme.

Men altså: De har i lighed med visse andre hold ikke haft nogen fantastisk start på foråret (nederlag + uafgjort ligesom... nå ja), ser ikke ud til at have fundet hinanden helt under Knallert Kents vinger, og så er presset for en sejr alt andet lige noget større hos dem end hos os, hvis DM-drømmene ikke skal skydes helt ned.

De virker noget tunge bagtil, skal have en ny mand ind hvor Elanga stod, og det er ikke ligefrem fordi, de har knaldet det ene mål ind efter det andet. Ligesom... nå ja.

Jeg siger: Krabbe ind - Lindkvist ud, bly i benene på Duncan, klasseindlæg fra White til Headbangerens pandebrask = god søndag.

Og så ved jeg stadig ikke, hvad alternativet er til J. Poulsens plads - han fungerer jo ikke som hængende. Anyone?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

--------------- Staff

Sorinnnn'e - Howard - Cure - Krabbe

--- JP - Gjes - Lucy - Devda

---- White (Hawk) - Nando


Er knap så sikker på systemet. Men sikker på hvem jeg vil have på banen.

Alternativt Hawk på toppen med Nando og White som joker. Kommer sig ikke så nøje. Det er defensiven der er håbet om point på søndag. Ultra definsivt vil være med Plejdrup frem for Devda. Men lidt synd for det friske fyrtårn, der skal vises tillid for den fornemme indsats de to foregående.

Søren G sagde ...

Tornadoen fra Tiblisi skal hvert fald have alle de chancer han kan få i rygsækken... han bli'r klasse.
Stemmer også på JP på en højre wing, og så en rigtig attacker sammen med Headbanger. Lad os prøve Høgen - hvis han ikke får chancen i den her situation, bliver han sgu da aldrig SARS-liga spiller...