torsdag den 19. marts 2009

Martin Jørgensen - lad os tage debatten...

DR Sporten skriver om Martin Jørgensen, der udtaler sig til Fiorentinas hjemmeside:

- Jeg vil gerne spille i to-tre år endnu, og sportsdirektøren i Århus (AGF, red.), Nielsen (Brian Steen, red.), ringer hele tiden, og jeg vil gerne slutte karrieren der. Vi er venner, og jeg vil med 99 procents sikkerhed skifte dertil efter Firenze, siger Martin Jørgensen.

Skal? Skal ikke?

Er det sådan en "for gammel venskabs skyld"-tjeneste, laver han en Grønkjær med det hele (inkl. bakterier i knæet) eller kan han rent faktisk være manden?

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

Absolut skal. Med det forbehold at han skal være en af de rutinerede kulturbærere, som måske ikke får voldsomt meget spilletid, men som til gengæld lærer Blicher og Bobby Brix en ting eller 2.

Jesper sagde ...

Jeg stemmer for og ja. Den er sikker - hvad med dig?

Anonym sagde ...

Er det ikke noget med han kan spille højre back? Han kunne evt være ny klubpræsident samtidig.

Seriøst, han ku' være en slags Kim Daugaard på crack for os! En livscoach og polyvalent levemand i én og samme menneskelige forklædning.

Det er nu BSN's vejlensiske vinkælder skal i brug. Bliv ved med at ringe, Nielsen!

Unknown sagde ...

Hehe Don, du glemmer at levemanden også kan køre bussen til Vildbjerg, mens Fredensvang har bløde baner.

Anonym sagde ...

Jeg er bestemt også for. Manden er så meget en del af os og tilsyneladende vi en del af ham (som i øvrigt en af dem der smager af sidste gang vi havde succes).

Vennetjeneste eller ej, hvis lille Martin fra Ryomgård har lyst til at spille bold i AGF, er det bare at spørge hvad nummer trøjen skal have. Så kan vi altid se på det med den ledige direktør-stol...

Unknown sagde ...

Hehe.. Jep.

Så mangler vi bare en Nando og Dioh i topform, med Jacop P. og Martin J. på hver deres fløj og VUPTI, så har vi ligaens bedste indlæg, og et af ligaens bedste angreb :D

Men chancerne for at se alle fire på banen på samme tid synes forsvindende lille med den skadesrate Nando og Martin J. har desværre.

Men stemmen må HELT klart falde på ja. Om ikke andet så for at have en spiller til at fortælle godnathistorier fra en stor tid, hvor medaljer i AGF ikke bare var noget fansene sang om!

Anonym sagde ...

Aiyyo... aiyyo!..
This shit is a FUCKIN emergency!
Evacuate, the FUCKIN premises, bitch!
There's a FUCKIN fire goin on here, aight?
J Dilla*, that's the motherfuckin fire right there!
Evacuate the FUCKIN buildin before you get burned, bitch!!

*J Dilla=Marsta Jørgensen

Anonym sagde ...

Eller laver han en Jesper Grønkjær !?!?!

For min skyld må han hellere end gerne lave en Grønkjær, selv på "et knæ" har Grønkjær formået at være blandt suppens bedste spillere, hvis ikke den bedste.

Og hvis ideen er, at vi skal have en række dyre med gode spillere, der hele tiden er skadet, så har vi brug for en MJ, der kan hæve en ordentlig hyre for at spille sådan cirka hver anden kamp, det matcher fint med Nando, Graulund og de andre løntunge spillere. :-)