torsdag den 26. marts 2009

Lumb, Lindkvist. Sorin.. læs med her

Det er da vist ikke nogen hemmelighed, at vores backs har været et tilbagevendende emne - især i årets fire første kampe.

Lad mig henlede opmærksomheden på en artikel om lige netop det emne og krydse fingre for, at vi en dag ser den slags på GF'ske breddegrader.

Mere her

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak for dét! En særlig vigtig artikel for alle dem der elsker byen hvor folk tror en ideel back er en blanding af Gunner Lind og Jamie Carragher, der tackler så blodet sprøjter og kan sparke langt.

Don Tapa har prøvet at komme igennem med den pointe i lang tid og artiklen fortæller lige præcis hvorfor sådan en som Lumb er venstre back (og ikke midtbane). Og hvorfor sådan en som Krabbe er midterforsvarer og ikke back - i hvert fald ikke på et midter/tophold.

Måske er det her et oplæg til at bruge Jakob Poulsen på den højre back i hvert fald indtil Sorin vurderes god nok. Man skal i hvert fald væk fra tanken om at man 'gemmer' folk væk på backen.

Jeg må i øvrigt kreditere Tænkeren fra Thyregod for at være den første AGF-træner i mange år der ikke nedprioriterede backpladserne.

Som en krølle på eksemplet med Essien og Ronaldo fra sidste års CL-finale kunne man se Kasper Bøgelund gøre præcis det samme overfor Man C & Robinho i sidste uge. En fænomenal præstation der uden gjorde nas på City og gjorde Bøgelund til banens bedste og vigtigste spiller i den kamp. Som højre back.