onsdag den 4. marts 2009

Skadestuen informerer

Jamen, for fanden da.

Seks ugers pause til DunderLumben og 7-8 MÅNEDER til Niller. Fornemt.

I øvrigt bryder jeg mig ikke om, at klubbens ledende fysioterapeut, Jens Bo Vestergaard Jørgensen, siger:

"Operationen forløb rigtig fint. Michael har fået pudset menisken af."

Jeg troede kun, man gjorde den slags med en mørbrad...

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror overskriften på artiklen var noget med "glæde på operationsbordet". Der kan man tale om positivt spin på et helt nyt plan. Ellers er det er vist kun i Århus man glæder sig når ens to største (og ja det mener jeg efter salget af diamanten) talenter bliver skadet i sammenlagt 9-10 måneder. KUN 9-10 måneder..hmm, meget sigende!

Mathias sagde ...

Enig. Meget mærkeligt at udlægge det som en positivt nyhed. Det forstår jeg heller ikke helt.

Kalle sagde ...

Alt er positivt i disse dage: vi spiller en god kamp, er vel også en slags optimistisk udmelding, de kaotiske scener fra i søndags taget i betragtning.

I filmen Ed Wood siger manden af samme navn, spillet af Johnny Depp, om sine film med et lidt manisk smil at "well, next one will be better".

Det er en herlig blanding af optimisme, fortrængelse og naivitet der præger Fredensvang i disse dage. Herligt!

Anonym sagde ...

Jeg ved godt at foråret er gratis og alt det jazz, men Morten Korch-viben holder kun til mandag aften hvis ikke der kommer en sejr over Overskudslageret fra Nørreskoven i hus.

Måske jeg tager fejl og det gode humør i pressen kan holde til indianerfodbold og endnu et nederlag (+ det løse i form af dumme karantæner og skader). I så fald må jeg overgive mig til Trylleren, Vores Samarbejdspartner Coastzone, Erik Østenkjær og hvem der ellers maner god energi frem i Århus og omegn.

On another note: selvom jeg synes der længe har været tegn på et chok-regnskab er det svært at forstå, at der absolut INGEN plan B var for venstrebacken. Man vidste at Lumben havde knæproblemer og alligevel hentede man ikke en reserve eller fandt en man troede på i truppen. Flovt. Mon ikke Malle Mikkelsen havde været klar i kulissen for et DSB Wild Card, fri bar på Kupé og lidt håndører..

Andreas sagde ...

Noget tyder på, at Rasmussen har vurderet, at hans gamle ven fra Herning ville kunne stå en hæderlig venstre back, hvis uheldet skulle være ude.

Desværre var uheldet ude. Og han kunne ikke stå den venstre back. Måske en af grundene til Erik R. fyrede ham, sidste gang de var sammen.

Men Vejle-kampen skal vindes. Og det tror jeg også, de gør. Også med Ulle på backen.

Suninho sagde ...

Jeg syntes faktisk det var utrolig positivt at vi kom frem til et hav af chancer mod et hold der ville lige præcis INGENTING!!
Selvfølgelig er det ikke uheldigt, men derimod talentløst at der ikke bliver scoret nogle flere mål, men jeg vil, som de fleste andre vente til efter mandag med at svinge den store rive.
Så ønskescenariet må være være at Nando scorer 2 og Howard et enkelt, og så hedder den 'even steven'.

Kom så de Hviiiieeee....

Anonym sagde ...

Problemet med Ulle er, at jeg ikke tror han står den venstre back til den daglige træning. Selv når der spilles 11 mod 11 tror jeg ham, Sorin, Krabbe og måske det røde hyl fra ungdomsholdet skiftes om tjansen. Og det er ikke optimalt at have sådan en plads som alle synes er lidt nedern at spille.

Det skal lige siges, at jeg ikke har konfereret med Bjørn Pedersen Due om det her, så måske Ul-Li har masser af venstre back-tæning i benene..

Personligt tror jeg på LAAAAAARS som en habil venstre back og det irriterer mig lidt han ikke er blevet prøvet der når nu har ikke har en fremtid andre steder på holdet. Hvis jeg var ham ville jeg selv bede om at blive omskolet..

Suninho sagde ...

Jeg er helt på linie m Tapa. Lars er oplagt til en omskoling, han har det fighterhjerte Ulle tydeligvis har skrinlagt, og samtidig er det utopi at tro at han kommer tilbage på fløjen, dertil er hans offensive kvaliteter alt for ikke eksisterende !

Laaaars, han er kriger af Essets´ske dimensioner, og det tror jeg han kunne vise i rollen som surogat-lumb...

Derimod er Ulle feset helt ud i sandet... Stram op !!!

Kalle sagde ...

Den store Laaaaaaaaaaaars renæssance starter lige her. Tvivlere vil blive stopfodret Ydmyghedstærte.

All together now: Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaars Pleidrup, Århus GF!

Anonym sagde ...

Spørgsmålet er hvornår krydseren fra væggerløse udgiver sin første novelle!? Bare en lille én.

Hvis ikke det var for den finanskrise (er der egentlig noget den ikke kan undskylde!?) ville jeg foreslå at vi købte ham en inspirationsrejse med tog og bus til Sacre Coeur. Og evt et skrivekursus hos BPD. Han er et Es in spe. En polyvalent arbejdsmand fra de fjerne regioner, en adoptivårhusianer der helt sikkert er til rock fremfor Æjkon. Med andre ord: en mangelvare i det morads vi kalder Moderne Fodbold.

Det skal dog til at være snart. Har netop set at den nye John Arne Riise er hypet på hjemmesiden. Han er KLAR indenfor to år!

PS: Kan faktisk ikke huske om Laaaars er blevet frittet for sin musiksmag. Men igen, det siger vel bare noget om hvilket gråt eminence-potentiale Krydseren besidder!

Mathias sagde ...

http://vesterbrohardcoreagf.blogspot.com/2009/01/det-hrer-laaars-pleidrup.html