onsdag den 22. april 2009

3 sikre point og radio der gør tossig i huvudet

Vil ikke sige så meget om kampen idag. Armene er endnu ikke kommet ned fra i søndags. Den sødeste sejr siden OB og måske siden Brøndby kampen i betonen hvor Tulleberge bragede igennem. Ergo er en tur til Haderslev svær at sætte sig op til, jeg mener, vi kan næsten kun skuffe, med mindre vi kører dem ud på røv og albuer og det kommer lissom ikke til at ske.

Stiften gætter på:

Staff

Crepes - Gjesing - El Baron - Sorin

Blicher - Povlsen - Lucy - Poulsen

Graulund - Butch

Det er fint med mig. I anden halvleg vil jeg godt se mere til Benny Burger. Mit tip er en 2-1 sejr til Sydtyske. Jeg tror ikke vi har motivationen til at slås mod desperadoerne fra grænselandet.

OMG totally OFFTOPIC, så er jeg rigtigt fortjust i P3 Hip Hop fra den anden side af sundet. Hosted af Timbuktu og DJ Arne 3000, det er en absolut festlig omgang med de fettaste nye jamz. Hop på eller la' vær.

3 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Spændende at se Baron Madsen perfektionere disciplinen 'trille den til indkast' i dag. Det er som om han primært orienterer sig mod lægterne når han modtager bolden.
Men ok så længe Baronen på mærkværdig vis formår at tage clean sheets med til kampene kan man bære over med meget.

Ellers en rigtig fin lortekamp. Sjældent man sidder med ro på som i den sidste halve times tid. Hvis ER nogensinde skal undgå at bruge ordet sindssygt ifm en kamp tror jeg det skal være i aften.

solarex sagde ...

Sikke et deja vu. At se NordtyskE først kæmpe det bedste, så brænde 100 procenter, så komme bag ud for så til sidst at falde sammen, er en menu som dem der har fuldt de ægte hvide har spist gang på gang på gang de sidste mange mange år.

Det der tilgengæld var rigtig rart var, at vi tager derned og nupper et resultat med hjem som et tophold ville gøre det. Bare lige en tand bedre og mere sikre på fødderne. Lidt heldige, jovist, men kyniske og skarpe når det gælder. Ja tak.

Eneste mallurt er RFC's +1 i mål mod os for anden runde i træk. Nu havde FC "hvad skal vi bruge dem til" N eller lige hjulpet til en fin balance i det regnskab. Det koger ned til vores indbyrdes opgør. Blodsdryppende.

Anonym sagde ...

Sct. Santin var med os igen. Herligt.