søndag den 19. april 2009

Ja tak!

Farvel til Ole Budtz - men hvilken italiensk klub mon køber ham?

Ikke siden OB-kampen i efteråret har vi vel været SÅ heldige. Yir!

Og hvem er det, der egentlig gemmer sig bag Santin-masken?

16 kommentarer:

Jesper sagde ...

Det må helt klart være Bonaldo, Carsten Hallum eller Allan Borgvardt, der har haft masken på i dag. Åh, Allan Borgvardt... Se DET var et talent, der bare gled hver eneste gang, hans fødder rørte græsset. Det var sgu tiderne! Han giver den i øvrigt gas for Bryne i den næstbedste række i Norge. Kom hjem - og tag den anden Allan med, dér. Seriøst.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Jeg er sikker på at Santins forrygende præstation i dag hænger sammen med at Cristoffer (Rullo gokko) har holdt hele opgangen vågen lørdag nat med 90'er house derude på Bryggen.

solarex sagde ...

Nu taber vi til SøE for så at banke BIF og AaB senere hen. I sidste runde får vi en sæk på 0-4 i Vejle, der ellers har indløst billet til divisionen.

Dette forår er for sindsygt.

Men holdets moral er sgu det hele værd. For hver kamp ses fremskridt og de ærgelige nederlag synes nulstillede i spillernes fokus på den aktuelle kamp. Dejligt at se.

Alle man frisk og 2009/10 bliver ædelt for ikke at hviske gyldent.

Don Tapa sagde ...

Det var en herrepræstation i dag. Det havde det været uanset om det var FCK der havde scoret til sidst i stedet for Olecito. En ting er blod og svedige tårer og alt det men der var også gode offensive momenter. Mere struktur og konsekvens end i de andre kampe.

Pragtpræstationer fra Jakob P, Kasper P og White (MoM). Wendt må have mareridt - uanset hvor mange indlæg Grønkjær så gav ham mulighed for at slå i den anden ende.

Tak også til vores virkelige MoM, Santin. Uden ham var det ikke lykkes.

Mathias sagde ...

Det er vel ikke nødvendigt at gentage det, men alligevel: Kasper P. på fremtidens landshold! NU! (men det kan man jo ikke... nej, nej).

Og ja, Santin i sandhed MOM!

gl. egå sagde ...

Budtz Budtz Budtz Budtz Budzt Budtz B-B-B-B-Budtz!

Jeg er ret sikker på jeg havde samme lidende ansigtsudtryk som Don Ø havde da Zuma scorede sit berømte mål i Parken i 2001 (efter oplæg af Tina T)da Bussen smuttede den ind under Jewer-drengen. Specielt efter selvsamme Jewers Lene Rantala-agtige fejring af en redning af Whites forsøg tidligere. Og så et mål dedikeret til en nyligt afdød far... har bare så meget lyst til at give Ole en krammer.

Jeg er begyndt at tro at vi bare skal stille op med Baronen fra start hver gang. Den man kan jo ikke andet end holde nullet. Baronen og Majestæten, ses på Baronen og Baronessen, woop!

Kalle sagde ...

Baronen holder reelt, egenhændigt, FCK fra fadet i 2. halvleg. Landsholdsemne? Ja, han er bedre end Krøldrop.

Mathias sagde ...

Og se, det er jo spøjst, at han - Baronen - er vokset og nærmest har genfundet sin anden ungdom.

Badge coming up!

Kalle sagde ...

Hvad med de der muleposer? De vil kompletere min raffe AGF Brødrister.

De seneste par dage har jeg forspist mig i toast brød med indbrændt AGF logo. Det holder.

Anonym sagde ...

"Budtz - Benny på toppen" merchandise må også kunne produceres, vi så det men kommer det nogensinde til at ske igen?

I øvrigt synes jeg Benny viste ægte ER touch i flere af sine berøringer.

Sidst men ikke mindst, så kan i godt booke d. 31/5 til en tur til Alex Nørlund Town. Der bliver afgang fra kbh. ca. kl. 12.30 og hjemkomst igen ved 22 tiden. -Tilmelding foregår på GHØ, så spred ordet. Det bliver "nyklassiker" for alle pengene. Og den bedst tænkelige måde at slutte sæsonen af på i godt selskab. Er vi heldige, kan det endda være sådan en kamp, hvor Vejle kan rykke ned og vi kan sikre os 6. pladsen. Kombiner det med øl, pølser og solskin så har du en god tur med gutterne.

Don Tapa sagde ...

Kan man evt få AGF-parisertoast i bussen til Vejle? Eller en cowboydertoast til ære for gunslingeren Ole. Kattepote og to pistolfingre mod himlen. Satme smukt, selv dagen derpå!

Har selv kun set indgraveringstoaster med hjerte. Det var lidt fesent så jeg købte ikke, men hvis det er sandt den findes med plads til smeltet smør i AGF-riller så er det kun et spørgsmål, Kalle, om hvor?

Én af dem og to muleposer, tak! Den ene evt med billedet af Budtzens fejring.

Hvis ikke det var fordi Jesper 'Rantala' Christiansen var mentalt fra Herning og tydeligt beruset i starten af kampen ville det være fuldstændig uacceptalt på den måde at fejre en redning midt i målet som en målkone fra en håndboldkamp fra 90'erne. Pinligt var det og jeg håber aldrig man skal se hans provinshår og firkantede hovede på landsholdet.

Anonym sagde ...

Den der brødrister har de i Hummel shoppen på Bruhnsbro (8000 C forståes) til 199,- var det vist.

Tak for et godt grin i øvrigt.
Jesper Rantala.
Smukt.

Mathias sagde ...

Rantala er da vist efterhånden ved at spille sig af det dersens landshold, er han ikke?

Jeg vil til en hver tid foretrække Weeman.

Og så lugter det af en snarlig VHA-brunch indeholdende Kalles GF-toaster og denne signaturs udgave med dødningehovede brændt ned i brødet ("Sweet toast o' mine", som der står på maskineriet).

Kalle sagde ...

Jeg flottede mig efter Horsens kampen og lagde 100 stakater i en bod undenfor stadion. "Det kan du ikke engang få en rigtig en for", som pigen der solgte mig den sagde.

Classy.

Andreas sagde ...

Den topper helt uden for kategori den brødrister, jeg fik på en OK-tank på Sydals.

Den kunne godt nok riste et anstændigt 'OK' på den ene side af brødet. Til gengæld begyndte selve brødristeren efter kort tid at smelte under ristning.

Det var ikke helt OK, som de nok selv ville have udtrykt det i deres reklamer. Men for en gratis brødrister fra en tankstation. Tja.

Jeg dropper det, og glæder mig til pre match-frokosten med ristet brød i rigelige mængder.

Anonym sagde ...

Hvornår bliver det egentligt muligt at købe kondomer hvor der står "kom så det hviie"

Simon