torsdag den 2. april 2009

Søndagens kamp

Det er tidligt, javist, men denne signatur nyder af Svenske Jernbaners langsomme internet undervejs til Stockholm og når man er vant til bredbånd og sager og så ikke kan springe bekymringsløst fra side til side, jamen, så er det med at blive et sted og skrive.

Nuvel, landskampspausen har været god til at få os til, så småt, hvor godt spillet til tider har set ud og samtidigt også hvor amatøragtigt ringe det også har været. Forsvaret har i flere omgange set endog meget tyndt ud og det er klart at vi har et problem på backpositionerne. Uden Lumb har venstresiden været en gedigen katastrofe med henholdsvis Ulle og siden Krabbe på positionen. Og på højrebacken har hverken Sorin eller Ulle for alvor imponeret. Det er svært helt at pege på hvorfor at det har set så ringe ud der, men det er klart at hverken Sorin, Ulle eller Krabbe helt har været klar til Eriiiks system.

Vi må derfor nok tage til takke med hvad vi har indtil sommeren og så derefter se om ikke vi kan få en vikar til venstrebacken, når Lumb er skadet eller bliver solgt. Der er tidligere blevet talt om Christian Järdler og i mine øjne er han fortsat en interessant spiller. Han spiller for tiden i Halmstad, men burde kunne indkøbes relativt billigt. Sorin har set fornuftig ud og hvis Ulle forsvinder, så er der flere forskellige muligheder for back up, herunder Krabbe.

Startopstillingen til søndag må være:

Staff

Sorin (kom nuuu Erik) - Kure - Howard - Ulle

White - Gjesing - Lucena - Devdariani

JP - Graulund

Jeg er efterhånden også klar til at se lidt mere til Feilhaber såfremt han er klar naturligvis. Nando er 78% men happy. Og så har vi en hær af midterforsvarere som er topklar til at spille snart. På lige den plads er vi en af de bredest besatte klubber, ganske forunderligt egentlig.

3 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

agf.co.dk lagde 5 nyheder ud den 1. april og hvis nu bare Blue Corner Bar-teltet i samarbejde med Tivoli var aprilsnaren ville det betyde at Håvard Flo kommer som angrebstræner en af de nærmeste dage. Det ville så også gøre ham til en sikker starter med den trup vi har pt [smiley med skæv bølget mund].

Mere interessant ville det gøre plads til min foretrukne centrale midt med Jakob Poulsen + 1 (gerne Kasper Povlsen - han er defensiv nok til at løsne Jakob P). Jeg synes han viste i første halvdel af 2. halvleg af landskampen, at han har stort potentiale på den plads. Det vil pudsigt nok også bringe ham frem til flere skud fordi han ikke er dækket så hårdt op som på den hængende angriber-plads han spiller nu. Han vil i stedet komme i fremdrift og have spillet foran sig.

Hvis nu nummer 1,2,3,4 og 5 ikke hedder Håvard Flo på søndag kunne man måske håbe på en halvleg til Benny og én til Nandinho. Luc og Gjesing på bænken bliver det nok desværre ikke til.

gl. egå sagde ...

Ikke mange overraskelser i den opstilling. Tør dog stadig ikke tro på Sorin, men forstår ikke hvorfor man ikke bare forsøger at spille ham ind. Jeg mener, der er da mere fremtid i ham end i Fætter Lækker?

Vi er havnet i den lettere absurde situation at uanset resultatet vil det være "typisk AGF". Det er typisk AGF at slå et hold der har så meget tur i den som AAB; desværre er det også typisk AGF at brænde helt sammen og tabe de næste to. Mmmhm.

Mathias sagde ...

Sorin på andetholdet... wauw...

Kim Madsen i truppen... wauw...