mandag den 12. oktober 2009

Bare nogle ord

Der er nok ikke den AGF'er, der ikke mener, at Jakob Poulsen egenhændigt (hedder det også det med fødderne, red.?) sendte Danmark til VM 2010. Sådan må det jo nødvendigvis være, når man i samarbejde med Fleetwood Macs aftryk på plænen sætter sejrsmålet ind.

Hurra for Danmark Smukkeste Tænder, hurra for BSN, hurra for regnskabet (knock-knock) - ja, bare sådan hurra i det hele taget.

I Herning har de ikke den slags spillere - eller så meget andet for den sags skyld - men Hedens Finest holder sig nu alligevel ikke for fine til lige at aflede opmærksomheden fra et miserabelt efterår.

Under overskriften "FCMere med andel i VM-triumf" bliver Jonas Borring og Christophpher Poulsens marginale indsatser noteret. Tal lige om skarpvinkling der. Og tal lige om at have misforstået spillets regler:

"Ud over en advarsel kunne Poulsen glæde sig over at spille fuld tid i opgøret på Ferenc Puskas Stadion i Budapest."

1 kommentar:

Don Tapa sagde ...

Det bedste der kan siges om Hedens venstrekant og deres bidrag til kvalifikationen er, at de har spillet sig selv så langt ned i niveau, at det har givet masser af plads til bedre alternativer, som fx Århus-drengen (:) Jakob Poulsen.

Er det i øvrigt bare mig eller ser dollargrinet lidt anderledes ud her..hehe..

http://i2-images.tv2.dk/s/56/10021556-89e27aa8a9c6f1df167d45d5b609c285.jpeg