mandag den 26. oktober 2009

Fra kampprogrammet AGF-FCN


AGF vs. Landsholdet


Nogle havde taget plads i Parken, andre sluprede læskedrikke i sig på den for vesterbroerne nærliggende irske pub. Du kan sikkert også huske, hvad du lavede, da kongerigets bedst polerede tandpastasmil sendte Danmark til VM med et langskud mod svensken.

Jakob Poulsen skal selvfølgelig omtrent egenhændigt have æren for, at turen næste sommer går til Sydafrika, og med sådan et uangribeligt faktum in mente, er det nok lige nu, at Morten Olsen skal skrue ekstra op for sit sponsorerede høreapparat, når vi nu råber: "Flere AGF'ere på landsholdet!"Det er jo ligesom beviseligt en succes.

Nu vi er i gang med at Århus-ficere nationalmandskabet, så lad da bare næste mand i rødgrødsdragten være en yderst talentfuld venstreback, som også slår sine folder på Fredensvang. De fleste vil så nok tænke på den fantastiske Michael Lumb (aka Dunderlumben), men på Stenbroen har vi et om muligt endnu mere særdeles godt øje til den mindst ligeså talentfulde Mikkel Kirkeskov. I læste det her først: Vesterbro hjerte Kirken, så tag nu bare den chance, Olsen.

Sådan prissættes en AGF’er

Med de to hvi'e på plads til at redde land og ære, mangler vi bare, at Martin Jørgensen kommer hjem til klubben i vores hjerter. Win-win for AGF og Danmark, for mon ikke Jørgensen Sr. efter de seneste pauvre optrædener så igen får lim på støvlerne og kan se sig i stand til at slå en aflevering over tre meter? Jo, det' noget af det magi, Erik kan finde frem.

Endelig, og her er vi helt inde ved kernen af det virkelig betyder noget, så har de (mindst) tre nuværende og kommende AGF-landsholdsspillere en uvurderlig betydning for den fesne klubøkonomi.

Alt det her landsholds tam-tam betyder jo, at vores spiller(e) bliver dyrere for de mange internationale topklubber, der står i kø for at sikre sig en bid af succesen. Mens disse ord skrives, går der rygter om, at selveste Hull City er klar til at punge ud med cirka 8,5 millioner kroner for Jakob Poulsen. Tak for interessen, siger vi på vegne af koncernen, men det hele skal altså hænge sammen, siger revisoren. Poulsen koster 43, 9 mill. Basta.

Ingen kommentarer: