torsdag den 1. oktober 2009

Gambia elsker bloggen

Der sker sgu ikke så tit, at vi får fanpost, aå autografkortene får samlet noget støv, for at sige det, som det er. Derfor kan vi vist også godt tillade os at være en smule selvsmagende, når det så endelig rykker i indbakken.

Normalt bliver den fyldt op af "du-har-vundet-x-millioner-euro"-mails, men i dag var i sandhed en ny dag med hilsen fra Afrika. Vi tvivler på, at Saikou kan dansk, men hul i det. Han er thrilled og krediterer to af dansk presses ypperste.

"Allow me to first and foremost say thank you for the good job.My name is Saikou Ceesay,a Gambian journalist who have worked with Morten Pape and Kim Jensen here in the Gambia for two weeks.Honestly, i am impressed and thrilled about the content published in the your webblog.Keep up the good job,thanks.

Looking forward hearing from you.
Best
regards
Saikou Ceesay,Banjul"

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=RVSifgct_5I

Mon ikke det er faderen til disse unge talenter, der udtrykker sin taknemmelighed over, at VHA har sponseret en cykel, så sønnerne kan cykle til Hessel gods og blive opdaget?

Unknown sagde ...

Edit: Beklager billedudfaldet. Det skyldes udelukkende denne signaturs manglende færdigheder ud i cyperspace.(Hvor er sletteknappen?)
Billedet skulle have været Hr. Jensens sejrsbillede fra GH's intense sensommer konkurrence.
Præmien var en GF udebanetur..