mandag den 19. oktober 2009

Livet er andet end fodbold...

...Ah okay, den var tynd. Men når nu hørmen af guld pt. ikke er helt så kvalmende stærk, som den var for nogle få timer siden, så kan man kaste sin kærlighed på så mange andre ting her i livet.

Tag nu for eksempel en spadserertur nedad Sundevedsgade, hvor Store Verners Mini Antikvariat ligger. Her holder man lukket om mandagen, men det betyder ikke, at man ikke kan få sig en bog.

Som det fremgår af det knivskarpe billede, så snupper man bare sin bog i en af fryseposerne på bordet foran butikken - og smider pengene gennem brevsprækken. Det er god service. Og det er derfor, de læser så mange bøger i den her bydel. Tror jeg.

Og husk så, at vi allerede i næste weekend snupper 4. pladsen igen. Seriøst.

3 kommentarer:

Kalle sagde ...

Deprimerende. Sønderjydske er de nye Horsens. Fesne overlevere ingen kan li.

Ved godt at jeg hater, men hvorfor skal et hold som udelukkende vil spoile og tonse have lov til at være i suppen? Kravet må være at man spiller som Brasil 86 eller holder sig væk.

Jesper sagde ...

Det er sgu kun et rimeligt krav. Jeg stemmer for!

Suninho sagde ...

Vi spiller alt for langsoooooomt...
Ja Sønderjyske spoiler, men vi kommer frem til alt for lidt. Vi har faktisk kun en af kampens fire største chancer, så resultatet er egentlig ikke helt ved siden af, selvom de ikke ønsker at spille andet end long ball :(
Pis og lort og for dårligt !
Og ja, så kommer vi ikke udenom det... Staff for helvede !! Hvorfor hvorfor hvorfor ??!!!??
Bevares, han laver nogle superredninger i løbet af kampen men hvorfor !?!

Mere direkte bold tak, og meget mere tempo !