tirsdag den 17. november 2009

Abemanden er her igen

Det er nærmest gået ubemærket hen, men en god ven af huset har faktisk sendt en ny plade på gaden. Og ikke nok med det, så kommer abemanden fra Manchester faktisk en tur til Vesterbro, før du overhovedet får set dig om.

Sørg for at skaffe dig en billet til Vega-koncerten d. 25. januar. Nu kan du ikke sige, at vi glemte at minde dig om det. Og tjek så lige Mr. Cool ud lige her nedenfor.

7 kommentarer:

gl. egå sagde ...

Abemanden har dog været en abe og er blevet sigtet for hustruvold. Såeh pas lige på at der ikke går total Erik Onysgo i den. Hader I måske også bøsser og kvindelige studieværter, hva'?

Andreas sagde ...

Nej, dem kan vi skam godt lide. I hvert fald mange af dem.

Til gengæld er vi triste over at høre, at Ian har spillet voldskortet. Tidligere er han åbenbart blevet spærret inde i månedsvis for at true med at skære hænderne af en stewardesse. Den slags kunne vi heller ikke have fundet på. Seriøst.

Nå, vi følger udviklingen, og ser om han overhovedet dukker op i København til januar. Kom igen, monkey man.

j-kid sagde ...

Nu stoppede han jo altså osse sin karatekarriere i sin tid tre uger før han ville ha fået det sort' bælt'. Det må naturligvis aftvinge lidt buler i selvkontrollen den dag i dag, at se tilbage på noget man smed væk i ungdommens kortsigtede opgivenhed.

Jeg siger, der må være lidt spild. På med bøllehatten og din bedste monay t-shirt--

j-kiddo sagde ...

Min smiley smiler iøvrigt, blinker kækt med det ene øje men løfter osse sin pegerfinger og vifter den let men taktfast i retningen mod Ian.

j-kvids sagde ...

Årh, en lille fredagsquiz. Hvad sagde Nordeadirektøren da Don Flemming spagt bankede på døren imorges ?

Don Tapa sagde ...

Hvad hvad hvad?

Jeg ville sige tre ord til John Ø:

"Management, management, management"

j-kvids sagde ...

Kom ind, Finn.