torsdag den 26. november 2009

Saft skal der til

Den her har lidt tid på bagen, men det er stadig et smukt behind-the-scenes indslag. Notér venligst journalistens måde at sige boost på. Det kan jeg godt lide.

http://www.kanalsport.dk/index.php/tv/clip_id=27831

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg eeelsker den speak, den stærkt engagerede reporter lægger for dagen. Og dejligt så mange gange, det bliver udpenslet, HVOR lang tid saften skal trække.

Don Tapa sagde ...

Det kan godt være det er en god speak. Og et ualmindelig godt Booh-st. Men Saft-Lars virker nu en kende irriteret over at 'nogen' har stillet spørgsmål midt i den altafgørende optælling af de 21 skeer. Måske endda 2. omgang af optællingen. En subtil bemærkning som lægger op til at reporteren ikke tiet da der skulle tælles op.

Og hvem hader ikke at blive forstyrret midt i en optælling?

Mathias sagde ...

Orv, jeg havde slet ikke tænkt på, at det selvfølgelig kan være netop reporteren som Saft-Lars henviser til. Det ville være elegant.

Kaysen sagde ...

Ved nærmere analyse er jeg sikker på, at Pelle har fat i noget. Fornemmer også klart et stand-off mellem 2 dialekter, og Saft-Lars har nok på forhånd placeret reporteren i kategorien "københavnersnude".

Hvorfor står der i øvrigt "SL" på saftdunken?

gl. egå sagde ...

@Kaysen: "SL" = "Saft-Lars"?

Det der Faxe Kondi der... Gik på HF med en gut der hed Mike. Hans tænder var - seriøst - i opløsning efter at han efter eget udsagn drak 4-5 liter Faxe om dagen. Dog ikke saft-varianten.