søndag den 29. november 2009

Det vi ønsker os

Bloggens bidrag til kampprogrammet til AGF-Brøndby:

Ønskeseddel, julen 2009.

Kære AGF,

December ligger og venter, og når årets sidste måned så småt har meldt sin ankomst, er det også julegave-ønske-tid. Vi sætter os for en kort bemærkning på direktørens lune lår, finder de våde hundeøjne frem og fremsiger vore frommeste ønsker, for tiden der kommer.

Spillere: De bærende kræfter blev ved med at bære, da sommerens transfervindue smækkede i. Ikke så mange dikkedarer der, og så kom sejrene ellers i stimer.
Herligt, var vi mange, der tænkte den dag i Parken. Ornlig herligt. På den lange bane har det desværre bare ikke rigtig været godt nok resultatmæssigt, vel. Noget skal ske, så vi ønsker os et par vemodige 'farveller' til de typer, der gerne vil ud i verden *host-USA-host*og et syngende 'goddaw' til sultne spillere. Vi har hørt, at de i Hobro har en lille dansk/chilener, der skulle være on fire, og at Håvard Flo har en fætter. Det rimer på goalgetter.

Erik: I Eriks terminologi har det været et par SINDSSYGE kampe på det sidste. Desværre ikke med positivt fortegn, og så kan svage sjæle jo godt blive fristet til at pege fingre af manden med ansvaret, men ikke på Vesterbro. Vi støtter helt op om Eriktionen i årets sidste kampe. For udover et til tider lidt begrænset ordforråd, så er der i den vesterbroske optik intet galt med Køge-drengen, der bare lige skal have skåret konceptet yderligere til, så det passer til lidt mere end en times spil. Det ønsker vi os: sindssygt presspil i to (TO!) halvlege. Og det var altså 90 minutter.

Økonomi: Der er hul i kassen, men så vidt vi forstår - og vi er temmelig veluddannede - handler det om at investere sig ud af krisen. Det kan godt være, at Århus Stadion (jo - det hedder det!) ikke ligefrem er belagt med bladguld, men vores underskud er for intet at regne i forhold til det, de tumler med på Østerbro. Vi kunne godt tænke os, at vi opkøbte Parken - inklusive badeland, Steen Patrick Vela og Billetlugen - og viste de tjøwenhavnere, hvordan man klemmer penge ud af en guldkalv. Helt ærligt: DBU's penge-pipeline krydret med Ceres i hanerne og Store Klaus til ganerne - det kan ikke gå galt. Hov - burde vi ha' orienteret Fondsbørsen først? Spørg evt. Don Ø. Han har styr på det shit.

Form: Vi vil gerne have et par kilo af den form, som i starten af sæsonen kastede tusindvis af dybdeløb, hidsige tacklinger og urimeligt dejligt mange point af sig. Spillet er smukt drenge, men det er altså lidt lissom forfatteren Erling Jepsen har beskrevet sine første seksuelle erfaringer: Hvis man først bliver for god til at slikke, er der risiko for, at man aldrig kommer videre i teksten. Så bid lige til, inden I selv falder i søvn, ikk'?

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er nemlig helt rigtigt dybdeløbene der har manglet på det sidste, og imod AAB så vi hvor lidt forståelse Dioh til tider kan have for disse. En af suppens rigtig gode til dette er dog Whites erstatning der kommer allerede i Januar iform af Stephan Pedersen... Tanken om ham og Benny på samme bane giver mig stådreng...

Unknown sagde ...

Hissa-hussa-hejsasa
Det fik Svensken sq dada..

solarex sagde ...

"Og det var altså 90 minutter."

Skal vi ikke rettificere en smule og sige: 100 minutter!

Kalle sagde ...

Får også gøjseren over Stephan P. Spørgsmålet er dog om Lumbinho og/eller Poulseload ryger. Det bliver spændende.

Og så vil vi snart se nogle nye youngsters! Kirkeskov må være selskrevet til venstrekanten mod EFB.

Suninho sagde ...

Jeg siger sælg Poulsen, pt trækker han jo holdet ned. Syntes faktisk generelt han har haft et meget skidt GF-efterår, så hvis vi kan få en slat for ham ville det være super, tabet af Lumb kommer til at gøre meget mere ondt !!

Don Tapa sagde ...

Jeg mener der er den forskel på Jakob P og Lumb, at vi har afløseren for førstnævnte i egne rækker mens afløseren for sidstnævnte skal hentes ude i byen. På den måde behøver det ikke gøre mere ondt end det altid vil gøre at se én af vores egne knægte erstattet med en "lejesvend der hæver løn", som de vist hed på et af de gamle GF-fora.

Midtbanen har så meget kvalitet, så skyd bare Jakob P af hvis der er et tilbud på +25 mil. Man skal lige tænke med i salgsprisen, at pengene er noget mere værd i dagens marked når vi skal hente afløsere. Her er et forslag til en midtbane uden Poulsen (og White, hvis hurtighed jeg ellers tror vi kunne få meget ud af i det nuværende system):

Stephan P - Kasper P - B9 - Davit

Luc kan så være et alternativ i foråret - indtil vi fx henter Martin J til sommer. Derefter må det efterhånden være tid til at den fillipinske søvngænger tager på nye eventyr (også selvom Benny nok også smutter til den tid). Forhåbentlig er en vis Niller Kristensen også ved at være tilbage til den tid og det bytte må nødvendigvis også give lidt økonomisk råderum, som kan bruges andre steder.

Don Tapa sagde ...

Herligt indlæg til programmet i øvrigt - en true indie-lomme midt i moderskibets egen vom.

Lidt selv-promovering af Kirken som Lumbs afløser havde været i orden..