søndag den 8. november 2009

Så gik den weekend...

Så var der lige Forbrydelsen II, nu er der Bonderøven - og mens han tager kartofler op, går tankerne tilbage på weekendens fodboldmæssige udskejelser. Altså, vi var i Herfølge, fik Gammel Dansk, en nazitosse råbte "Gestapo" efter mine læderhandsker, og hverken spil eller resultat var værdige repræsentater for det spil, de kalder fodbold. Til gengæld var det koldt.

Som du nok så eller hørte, fusede det atter en gang ud i slutminutterne. Den er alligevel svær at sluge, når det for anden kamp i træk er et Gjesing-selvmål, der sådan kommer i vejen. Han gjorde det nu ellers godt ham Mubas og har i denne signaturs optik slået Kure ud af start-11eren som det foretrukne valg ved siden af Dan T.

Derfor er han nok også med om fjorten dage mod AaB, og læser du med Jens, så må det til den tid gerne være lidt mere spektakulært, når det nu skal være mål i egen ruse. Bliv inspireret:

2 kommentarer:

Kalle sagde ...

Nazitossen er en klassiker. Han var en gang stamgæst på Sherlock Holmes og røg mange LOOK cigaretter og er stor Manchester United fan. Det kan man så tænke over.

Den i Nysir så velkendte Bianca råbte så også et kækt lille "Danmark for danskerne, udlændinge ud" og så var alt ved det gamle.

Aaah, fodbold i provinsen. Love it.

Anonym sagde ...

Ja det var sgu gode gamle Herfølge som vi kender det. Forventede nærmest at Hübertz ville dukke op ud af ingenting og overløb en af vores backs.

Suk. Der er laaaaangt til 6. pladsen. Og gad vide om FCM ikke overhaler os inden for de næste to runder.

Og så kan vi lige krydre det hele med et halvtomt stadion til landskampen på lørdag. Hvorefter u/21 finalen ryger os af hænde. og så er alt ved det gamle.

Om jeg i øvrigt forstår hvorfor hr og fru sindahl ikke har lyst til USA - DK?