torsdag den 3. december 2009

Dagens kalendergave

Under krisen må man spare på de store videoer. Det her er så tæt rap kommer på dogme.

7 kommentarer:

GF Karma sagde ...

Grillmad og skovmandsskjorte... Det er der dælme ikke meget bling over... - Det virker næsten autentisk.
Off-topic:
OPSANG!
Hvor er glæden, optimismen, ambitionerne og den fantastisk befriende mangel på realitetssans blevet af på denne blog? Nu har GF vundet en hel kamp i træk og blander sig helt soleklart i toppen igen. Det er på tide med et nyt afsnit i serien "Forberedelser til Guldfesten" Jeg forestiller mig noget i retning af sponsortaxa'er Fra Kbh til Århus til alle GFere i københavner eksil. (Alternativt luksusbusser pga finanskrisen)

Kaysen sagde ...

Fantastisk skud på 00:44! Ser ud til at hans mor har måttet agere "HO" i kraft af mangel på budget til indhyring af mere end 1 nougatbrun lamsebamse i for små shorts.

Selvom hun er mindst 50 år har hun den rigtige attitude :-D

Anonym sagde ...

hot damn er dog stadig et fedt nr med the clipses

Simon/

Kalle sagde ...

ATT: GF Karma

Du har naturligvis ret. Optimismen tog lige et lille bovskud. Vi er Vesterbro'ere, men vi er også 'bare' mennesker. Og AGF tilhængere til og med.

Faktisk var vi nået dertil, at vi efter at have planlagt guldfesten på det sidste snakkede om at fremmane nedrykningsspøgelset. Bare sårn for go'e gamle dages skyld.

Men når vi nu kører EFB ud på røv og ruser, så er spørgsmålet om ikke vi skal til at ha' syet 23 guldhabitter...

Kaysen sagde ...

@Simon, ja bestemt! Lækkert lækkert! Jeg er også på vej ned og købe skovmandsskjorter!

Andreas sagde ...

GF Karma, du rammer os lige i hjertet med den der.

Men du skal vide, sådan helt internt, at gulddrømmen lever og har det godt. Vi har valgt at holde den lidt nede i en periode, men den er ikke død.

Indimellem, i vores mest menneskelige stunder, tænker vi, om det hele måske passer meget bedre til næst' år, hvor Krabbe og Povlsen for alvor folder sig ud som bærende kræfter på holdet, og hvor der ikke længere er nogen undskyldninger om, at holdet og spillestilen endnu ikke er 100% spillet på plads.

Men for at være helt ærlige, så lad os sige det som det er. Vi basker Esbjerg, og når OB og FCK så spiller uafgjort, så er der pludselig kun 10 point at hente i løbet af foråret.

Du siger, det lyder af meget, men hold kæft hvor et forår, vi kan se frem til. Jeg siger dig. Pheeew. Det bliver ikke barnemad, men det er heller ikke umuligt. Vent og se, som de siger alle de andre steder...

Don Tapa sagde ...

Maa indroemme jeg taenkte det samme efter massakren paa communale i soendags: ind paa VHA og se hvad der nu er forberedt til maj naeste aar.

Er det ikke noget med at Lynge har en guldhabit liggende. Hvis ikke han har solgt den paa dba.dk allerede. Hvis man kender ham ret proevede han nok paa Lauritz for sidenhen at maatte lade den gaa transferfrit i Gul & Gratis.