onsdag den 9. december 2009

For snævert, boyz



Nu, hvor 1-1 kampen mod Esbjerg har et par dage på bagen, er det på tide at kigge lidt tilbage og analysere lidt på årsagerne til, at det kun blev til et enkelt point i en kamp, hvor en sejr til de blege nok ikke havde været helt urimelig.

Bleg, siger du - og urimelig?

Ja, siger jeg - og nemlig. For det var (og er) urimeligt, at et totalt blodfattigt EfB-mandskab kunne drage vestpå med et point i bagagen i en kamp, hvor kun Jesper Lange viste, at han gad det pis. Men det viste han også på en måde, så denne signatur blev lidt varm i buks. Forestil dig lige, kære læser, et fremtidigt AGF-angreb med Ham Der Lange og Sanel. Uhh - Peter Graulund med Peter Graulund på. Læggis læggis.

Nå, men back on topic: Det blege stod Davit Demba-Arne og alle de andre centralt orienterede offensivt indstillede kreativt funderede teknisk begavede midtbanespillere for. Torpedoen fra Tblisi er for vild på alle tænkelige parametre, men det hjælper altså ikke, at hans (godt nok vanvittigt lange) ben skal løbe uden om Benny, Lucena, Dioh og Jakob P hver eneste gang, han nærmer sig feltet. Af uvisse årsager foretrækker alle som en at befinde sig inden for de samme 8 m2 lige omkring buen uden for modstandernes felt, og der står de så og hælafleverer til sig selv og hinanden i halve og hele timer, mens Sanel ligger på lur som en anden Laila. Frustrende at se derpå, det er.

Og det er her, Ango Winther kommer ind i billedet. Sådan da. Den socialdemokratiske trafikplanlægger har nemlig en dobbeltgænger, som lyder navnet Jess og er indehaver af PP Radio på Skovvejen i Århus. Jess forhandler fortrinsvis Panasonic-produkter, og denne signatur foreslår, at trænerteamet får sendt Gollum ud efter et nyt tv, så de sammen kan gense kampen. På mit nye apparat var var det nemmelig tydeligt. Og vis det også lige til spillerne, så de kan se, hvor fjollet det er, ik'?

PS: Hos Jess kan man få et ekstra kabel med, når man køber et tv. For free, dér. Sådan!

Ingen kommentarer: