mandag den 7. december 2009

Hvem kigger du på, Brian?

Glem alle spekulationerne om, hvordan Christopher Poulsen mon ville passe ind på GF-holdet efter nytår. Er han for gammel? Er han langt over toppen? Og ville en så straight midtjyde kunne vænne sig til livet i byen? Næppe.

Som Kalle allerede afslørede i sidste uge, så er Silkeborg meget mere hooked på ham, så Brian Steen kan roligt kigge videre ude i verden. Hvem ved, måske ligger han mest på sofaen og ser Premier League for at holde øje med, om Martin Olsson mon skulle få et enkelt indhop i ny eller næ for Blackburn.





















For hvem kunne ikke drømme lidt om en svensk u21 landsholdsback, når nu vores egen landsholdsback forlader os? Brian Steen kender ham forhåbentlig meget bedre, end jeg gør. Og hvis ikke han ligger så meget på den sofa, så har han forhåbentlig noget andet og endnu bedre i ærmet. Vent og se.

3 kommentarer:

Kalle sagde ...

Han er en god spiller! Desværre er han også ganske dyr og har vist spillet en del længere fremme på kanten. Men spændende - jovist!

Hvad med Allan K Jepsen? Bare indtil Kirken er klar?

Unknown sagde ...

Allan K. Jepsen har på INGEN måde vist sig god nok til superligaen. Han er derimod en af årsagerne til at Randers har været så elendige imo. Sikke fejl han laver....

Mathias sagde ...

Jeg er helt på Stigs hold her. Det jeg har set med ham har godt nok ikke været overbevisende...