tirsdag den 1. februar 2011

Ålleren goes Aarhus

Hvad siger pøblen til, at Kongen af Pølsehorn og Pingu sådan lige skal spille for AaB?

Jeg har det fint med førstnævnte, mens det andet gør noget mere ondt. Jeg mener:

14 kommentarer:

Søren G sagde ...

Lumb for fa'n. Lynge med de lange fingre, millioner i klubkassen, landshold, ÅB redder sig i suppen. Øv.

Eneste + er, at man kan få ham på sit drømmehold igen. Men alligevel...

Johnovic sagde ...

Man kunne vel ikke forvente andet af Dunken. Denne ligegyldige fastfood ædende dreng fra Tilst ødelagde definitvt hans eftermæle i Århus da han først lovede at spille AGF over stregen for derefter, at smutte til beton klubben. Mht til Lumben - hvor er det ærgeligt og hvad er der i øvrigt galt med Augsburg, Norwich eller Bari?

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Tja, personligt tror jeg, dette billede bliver det eneste, jeg kommer til at se af Lumb i bolche-dragt. Jeg mener, hvorfor i alverden skulle man sætte sig ned og se superliga på denne side af sommerferien - og hvis man gør bliver det vel for helvede ikke en AaB kamp?

Og der er vel ikke mange der, hånden på hjertet - kan sige, at det er vigtigere, at AaB rykker ned end Randers, Farum eller Silkeborg eksempelvis?

Andreas Mikkelsen sagde ...

Løvetæmmer, jeg kan ikke forklare dig hvorfor, men for mig betyder det virkelig meget, at AaB rykker ned.

Don Tapa sagde ...

Jeg maa tilslutte mig. Det er uhyre vigtigt at AaB rykker ned.

Det er sgu lidt soelle af Lumben. Helt aerligt, et bundhold fra Nordjylland. Kunne han saa ikke have erstattet Bengtsson i Farum i stedet. Hvis altsaa hans selvtillid virkelig er saa lav at han ikke tror han kan komme paa et eneste anstaendigt udenlandsk fodbolshold.

Duncan, ja det er vel bare endnu et kapitel i en bog der allerede er skrevet. Et kapitel med endnu en forundelig kroelle paa historien om en sturvoxen knaegt der ikke kunne stikke en poelse i et horn uden at oedelaegge begge dele.

Anonym sagde ...

Jeg må sige, at jeg er helt uenig, men det kan vi selvfølgelig rumme:
Aab er helt noget hø, men tvunget til at vælge mellem dem og alle mulige kræmmersammenslutninger, som alle har prædikatet "fc" til fælles, vælger jeg uden tvivl autencitet, historie og klub. Jeg er bare mere til Esbjerg, Aab, OB, B93, Lyngby, Frem i modsætning til FC det-ene-eller-andet.
Har ikke tænkt mig at sige noget negativt om Lumben i øvrigt. Aldrig. Og det klæder heller ikke eller fornuftige mennesker som Tapas-typen osv.

Anonym sagde ...

..der mangler et "klart". Helt klart noget hø, skulle der stå. Sorry

The Man sagde ...

Må også sige, at jeg er skuffet over Lumben - og tilslutter mig samtidig koret: For mig er det uhyre vigtigt, at AaB rykker ned

Stone Cold sagde ...

Jeg har læst med længe, dette er første gang jeg skriver.
Jeg synes ærligt talt AaB er mindre usympatisk end FC Staldfrisk eller Møgjylland... derfor gør det nu stadig nas at se Dunderlumben spille i dén slags striber. Men jeg håber han får succes, at AaB lige præcis redder skindet, gerne på bekostning af stalden og FCN - og så kan Dunderlumben komme hjem til sommer. Eller spille sig til en kontrakt der duer, under U21 EM.
Dixi.

Jesper sagde ...

Velkommen til, Stone Cold.

Jeg vil helst ikke synes noget. Lumb er en guttermand, Dunken er en knallert. AaB er nogle nordjyske tosser, men FC-whatever scorer højt på ligegyldighedsbarometeret, men lavt på alle andre.
Lumb må helst ikke spille for andre en AGF (eller Liverpool), men han må godt spille U21-EM.

Dilemma - dit navn er Michael fra Frydenlund.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Misforstå mig ikke, jeg kan virkelig godt li' både Lumb og Duncan. Helt klart. Jeg kan bare ikke li' dem lige så meget mere, efter de tog til AaB. Det må både de og jeg leve med.

Lumb: 'Det føles som at komme hjem'. Bliv da for helvede reel, Lumbinho!

Det føles lidt som om ens kæreste besluttede sig for at rejse ud i Europa for at studere et år i Rusland eller sådan noget. Alt er helt okay, det er hendes drøm og hendes CV osv. To uger senere hører man så fra en bekendt, at han har set hende i Jylland, og at hun sad inde i en sådan en pasfotoboks med en fyr, hun gik på gymnasiet med, og det så ikke helt uskyldigt ud. Noget med sjove hatte, nogle hvin og en generel rigtig god kemi. Hun skulle vist endda have sagt noget med, at det føltes helt rigtigt, at de ENDELIG havde fundet sammen.

Så ved I, hvordan jeg har det med Lumb.

Og med AaB? Det er jo netop fordi, de andre fusionsklubber ikke har så meget sjæl og historie, at jeg ikke kan mønstre så mange følelser. Og så lige 'Lynge'. Hold kæft hvor virker han som en træls type. Og jeg er endda i meget godt humør i dag.

jens sagde ...

Handelsskolen, Andreas. Handelsskolen.

Aalborghåret, Andreas. Aalborghåret.

Det er et AB i taber. Men der er et Aab i tåber.

Næsten.

Gi'r Mikhail og ham den anden et halvt aar deroppe. Så må de videre. Og alt vil være glemt.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Nu handelsskolen bliver nævnt, vil jeg lige bringe udsigten til 5 (tæl dem F-E-M) klubber fra det østjyske i superligaen på banen, hvis altså både salamien, SnIF og hestene bliver oppe samtidig med at trekanten og AGF rykker op. Læg dertil FCMuh og Haderslev. Det bliver rent lokal drama.

Det kan selvfølgelig både være godt og skidt. Tror ikke vi slås om tilskuere og sponsorer så meget egentlig, men der er noget med lokal konkurrence som kan presse lidt rigeligt vistnok.

Men hvorom alting er - jeg har ikke så meget imod Olleren (altså mere end alle andre klubber, som ikke er AGF), og har som sådan mere imod Randers (fordi de er fra Randers), FCN (fordi det alt sammen stadig er noget fusk selvfølgelig) og Horsens (fordi de er så ligegyldige)

Laust sagde ...

Enig med løvetæmmeren: uforsonlig overfor ligegyldigheden. AAB er måske ikke gudernes gave til veltalenheden, og har vundet et par danske mesterskaber for meget i løbet af de sidste to årtier. Men de ER faktisk noget, ikke mindst tilskuermæssigt, i modsætning til Horsens, FCN, Silkehår, FC WTF! osv.
Varmer i øvrigt allerede op til Hvidovre ultimo marts. Og tak for pasfotoboks-analogien, Andreas. Spot on.