mandag den 26. marts 2012

Handsken kastes

Man kaster sig (næsten) i grams for den, kæler blidt og genoptrykker sange fra den. Og alligvel, alligevel, så bider den hånden der førhen blidt nussede den. Det er naturligvis den næsvise youngsterblog, Fodboldbrok, der henvises til. For til trods for alle de venlige ord her på siden, så vover Fodboldbrok (og det er givetvis ham med den sygt nervøse, let bævende, stemme fra DR's Fodboldmagasinet, som bliver ved med at blive inviteret tilbage for sidenhen ikke rigtigt at sige noget) at kalde os obskure.

Obskure?! Har de slet ikke fulgt med i diskussionerne om den Spicy'e pølsedebat, endsige læst vores klummer i kampprogrammerne fra sæsonen 09/10? Er der noget vi ikke er, så er det obskure. Vi har solgt ud for år tilbage, dengang da fodboldbrok blot var man noget man foretog sig i kantinen på SDU's 'journalistuddannelse'. Vi er Gunnar 'Nu' Hansen til jeres Kidd, tidligere folkekære, nu let pinlige mainstream has-beens, imens i er flavour of the month og et stenkast fra sofaen hos Clement.

Og ja, jeres analyse af Brøndbys holdbillede var et stykke eksemplarisk skriveværk og ok, vi vil nok alligevel blive ved med at læse jeres Suppeoptakter, mens vi skummer fløden fra vores poster i mediebranchen. Men vi er skuffede og kede og havde der været tid og interesse for det, så stod den altså på pistoler ved daggry.

4 kommentarer:

Jesper sagde ...

Jeg synes såmænd bare, at ham med stemmen skulle minde sig selv og sine håwmies om, at langt ikke nødvendigvis er godt.
Altså: Styrelse på antallet af anslag, brokrøvere. Vi bliver trætte.

Kalle sagde ...

Jeg er ikke helt enig. Size matters. Men det må i ikke sige til 'Stemmen'.

Jesper sagde ...

Men det der er jo fjollet. "Hey - jeg kan en joke. Har du 4 1/2 time til at høre den?"
Vinkling, please.

Søren den 3. sagde ...

beef er PÅ