torsdag den 8. marts 2012

Tina kom forbi

Skal man lave noget om den AGF'ske fanscene, skal man have fat i VHA. Sådan er det bare, og nu er der efterhåncen også en del andre end os selv, der ved det.

En af dem er Thomas Thoringer. Ja, dén Thomas. Han har det seneste år været journalist på Lokalavisen Aarhus, hvor han blandt andet - som eneste af hankøn på en total femininiseret redaktion - har AGF som stofområde.

Han skrev en mail. Skrev at han ville lave "et portræt af nogle intelligente AGF-fans - valget er faldet på jer. Tillykke."

Ros og smiger er vi altid til fals for, så vi aftalte at mødes i Stenbroens hipster-rede: Sort Kaffe & Vinyl.
TT ankom standsmæssigt i en Fiat 500 - hvid! - og bestilte en dobbelt macchiato. Man er vel halvt italiener og verdensmand, halvt vestjyde.

Solen skinnede, så vi fortrak til en legeplads (også for at virke lidt mere jordnære, end vi egentlig er) og så begyndte TT at skyde løs. Eller... det er måske så meget sagt, for han benytter sig af det journalistiske kneb, der hedder det snakkende interview. Ikke så mange hv-spørgsmål, men mere en ligeværdig samtale mellem to mennesker, der et sted ude i fremtiden måske kan blive bedste venner.


Det betyder også, at informationsudvekslingen var gensidig. Noget for noget om du vil. Vi ved nu, at TT...:

- Ikke er typen, der kommer på stadion. Det gider han ikke. Kun hvis ungerne en dag skulle få lyst til det.

- Er en vigtig brik i arbejdet på at få Jesper Grønkjær tilknyttet Old Boys-holdet. De bor begge i Risskov og har en fælles fortid ved den jyske vestkyst, hhv. Thisted og Ringkøbing. Undevejs trak TT dog lidt i land i forhold til sin egen betydning for den potentielle supersigning. Om han havde talt over sig eller blev ramt af den jyske beskedenhed, kunne vi ikke lure. En anden mulighed er, at han har været på Knivens berømmede spin-kursus og der bestået modulet "røgslør" med bravour.

- Er pratisk anlagt og en rar, knastør og uimponeret type. Vi spottede en lille pose med gulerødder og en gnaske-pære i rygsækken (vist nok fra Jan Sport) - gå aldrig ned på små snacks!

- Kan godt lide Kira Skov. Skulle i hvert fald til koncert med hende, nu han var i byen. Og lad os lige på den note få med, at TT i sin fortid i København aldrig rigtig kom på Vesterbro. Han så også lidt duperet ud.

Hvad Thorninger skrev om os? Vi venter stadig i spænding på resultatet.

4 kommentarer:

Jesper sagde ...

Gnaske-pære. Den har vi så at sige tygget en del på her i Aarhus de seneste dage. Ord-applaus.

Søren HC sagde ...

Thorninger og Lokalavisen - a match made in heaven.

bendejo sagde ...

Det er muligt, at Gnaske-pære er et godt ord, men TT skriver altså sammen med Grete Bo Madsen, der kan hive ordet "negledesigner" op i overskriften.

http://aarhus.lokalavisen.dk/danmarks-bedste-negledesigner-hedder-paw--/20120313/artikler/703139579/1453

Kim Næst' År sagde ...

Aiiij Bendejo mand. Den skulle jeg lige til at skrive noget om.