mandag den 5. marts 2012

Vi var i Aarhus og lærte...

Lige nu tænker vi lidt over, om man ikke skulle lave sådan en t-shirt, hvor der står: "Jeg var på Communale, da Aaron scorede." Bare en tanke.

Og en lidt knudret måde at fortælle på, at vi så forårspremieren for enden af Stadion Allé. Sådan rigtig live altså. Moderskibet havde flottet sig og givet så gode billetter, at vi på A-tribunen kunne følge med i, hvad der skete i den ene side af banen. Det er heller ikke dårligt.

Det var ikke det eneste, vi lærte af lørdagens udflugt:

- Peter Graulund havde hænderne fulde af kage og tvillinger. De var helt vilde, de unger. Rodede rundt på gulvet i Stadion Hallen og alt muligt. Når far spørger dem, hvad han laver, svarer de "mål". Det kalder vi opdragelse. PG fortalte, at han "fandeme ikke skal spille på 2. holdet", inden han er tilbage - ifølge ham selv når april bliver til maj.

- I sin tale til sponsorerne gjorde Brian Kniv noget uventet. Vi burde faktisk have dokumenteret det, men tag os på ordet, når vi siger, at han ikke sagde "kan man sige" én eneste gang. Er det nogensinde sket før?

- Den kommercielle direktør, lad os kalde ham Jørn Klinge, kunne oplyse om, at en undersøgelse blandt medlemmerne af det GF'ske sponsornetværk viste, at der havde sneget sig en utilfredshed ind. Fire procent af de adspurgte var ikke helt begejstrede, så nu vil man prøve sig frem med noget nyt: bordkort ved bordene i Stadion Hallen. Det var i hvert fald sådan, vi hørte det. Vi kan kunne bakke op om initiativet.


- Jakob Poulsen - du ved, straffespark, Vejle - var også på stadion. Her kunne han vise et nyt og meget hvidt tæppe frem. Vi prøvede at fritte ham for en kommentar om, hvorfor han var gået væk fra de blomstrede, men blev ikke rigtig klogere på det. Det kom dog frem, at det er hans eget, og at han selv havde båret det ud - m.a.o. lød det ikke til, at kæresten har haft noget at at skulle høre. Han var i selskab med Martin "Sild" Hansen (bagerst i billedet).

En begivenhedsrig dag. Og der er sikkert noget, vi har glemt. Så bare skriv løs.

22 kommentarer:

Andreas Mikkelsen sagde ...

Jeg kan tilføje:

- Morten Moldskred så lidt grundbetuttet ud, men det virkede som om han lyste op i mødet med Vesterbro Hardcore AGF. Jeg er allerede vild med ham. Det indrømmer jeg

- Bent Wachmann er en meget munter type

- Jesper Sørensen fortalte, at trænerteamet er realistiske omkring Brøndbys reelle niveau. De synes ikke, det er særlig højt

- Aron Johansson ER en meget ordknap type

- Lykke Friis var tæt på at være last man standing i loungen efter kampen. Hun får valuta for sit ambassadørjob

- Middlesbrough var repræsenteret på Communale. Hvis de holder øje med en back, så tror vi ikke nødvendigvis, det er Lucy

Søren HC sagde ...

Hvor fanden er "synes om knappen".

Jesper sagde ...

Det kan tilføjes, at når Kniven siger, at han vil give en status på truppen, så giver han en status på truppen. Således blev der gennemgået alt fra nationaliteter over gennemsnitshøjder til skostørrelser og tilbagebetalingstiden på realkreditlån. Ok; måske ikke det hele, men vi var også lidt ukoncentrerede mod slutningen af den aflagte beretning. Det er prisen for at stå tæt på fadølsanlægget.

Andreas sagde ...

Søren HC. Jeg tolker helt klart dit spørgsmål som en positiv meningstilkendegivelse.

Men din placering af især den sidste omgang gåseøjne gav mig en god ide til en fremtidig feature. Det er nemlig ikke særlig tit man på et website kan angive, at man synes om en bestemt knap. Altså, jeg "synes om knappen". Det er ret sejt.

Jesper sagde ...

Søren: Owned by Andreas.
Andreas: Godt spottet.
Alle: Det skal med, at denne Søren (hans rigtige navn er redaktionen bekendt, red.) også var tilstede. I lokalet. I inderkredsen. I lørdags. Og det skal også med, at han tog verbalt førergreb på Gollum. På den gode måde, naturligvis.

Det var en god dag.

Andreas sagde ...

Først nu går det op for mig, hvem denne af redaktionen bekendte Søren er. Hej Søren!

Og lige bagefter gik det op for mig, at 90% af dialogen her på bloggen er en meget indspist chat mellem 5-6 relativt gode venner.

Tænk hvis bloggens øvrige læsere finder ud af, at det stort set bare er bloggerne selv, der kommenterer på alle indlæggene. Det kan i yderste konsekvens få dramatiske konsekvenser for os på FDIM listen, hvis folk holder op med at komme her af den grund.

Det skal vi huske at snakke om på næste redaktionsmøde.

j-kid sagde ...

Den er feset ind for længe siden. Det' derfor...

Nah. Whatever.

Søren HC sagde ...

Hej Andreas! Af hensyn til FDIM listen og mulighederne for givtige bannerannoncer, så må jeg hellere lade være med at skrive og fremover optræde under pseudonym, for dermed at opretholde illusionen om flere læsere end dem der kunne sidde på samme række i lørdags.

Tror jeg vil lede efter et pseudonym med en masse gåseøjne som man så kan "synes om på en knap" bagefter :-)

Krogh sagde ...

Synes i burde se fodbold på den rigtige side af stadion. Hos the real deal. Meeeeeen - næh nej - det er ikke fedt nok for VHA-hipsterne.

Mathias sagde ...

Skal vi have den debat om rigtige fans?

Jeg er frisk. Er det ikke også ved at være lidt tid siden, netop dét emne har været glødende på mtac og gf-forum? Vi har vist aldrig haft den her.

Krogh sagde ...

Yep - lets go. Rigtige fans sidder ikke i logerne. Rigtige fans ser bold - og ikke efter has beens plaider. Rigtige fans river ikke om sig med name dropping - men skråler heltenes navn på Communale - alternativt, når det er nødvendigt, skælder ud. Og sidst men ikke mindst - så kaster rigtige fans sig ud i ALLE diskussioner. Fordi man så kan diskutere det vigtigste i livet: AGF. Bum

Mathias sagde ...

Vi også hellere få en pølse-analogi på banen her. Spice/ikke-spicy.

"Rullende-deja-vu-øjne"-smiley.

Kaysen sagde ...

Oh

- Vi lærte at der er ventetid på Grovbolle McFeast i Jyske McDonalds franchises.

- Der skal 2 hovedretter til, hvis man blive mæt af tartelletter m. høns og asparges på Raadhuscafeen-

- Der findes en hemmelig P-plads på Rådhuspladsen i Aarhus, som altid er ledig

Krogh sagde ...

Yeah yeah yeah - men næste gang i får skubbet drochen over Valbybakke, så den kan trille helt til hjembyen - og der er matchday på Communale - så sig til, så skaffer jeg jer nogle tickets til C4 - ståpladser - lige ved fadølsbaren - lidt væk fra de rigtige store pøller - til gengæld i behagelig afstand fra toilettet - hvor der så kun er koldt vand til poterne - og hvor der er et herligt sammenrend af bonderøve.

Mathias sagde ...

Mellem os Krogh: Vi har været på stadion før. Men de der gratis billetter vil vi gerne have (men støtter vi så klubben?)

Krogh sagde ...

Jow jow - men det er jo et stort sted - og de omtalte pladser er meget specifikke - så det var bare en opremsning af et par geografiske pejlemærker. Besides - hvis i skal have tickets af moi - så kan jeg jo viser jer hvor det er.

Mathias sagde ...

En rundvisning i området? Vi er på og er klar på at gå antropologisk til værks.

Krogh sagde ...

Deal. Og undskyld det med hipsterne. Jeg kan faktisk godt lide røde bukser, langt hår, skægstubbe, hornbriller og islandsk techno.

Jesper sagde ...

C4? Det er jo hverken C2 eller C3? Jamen så er man jo plastic-fan? FØJ FOR SATAN - det er jo ikke vildere, Århus, vildere.

Jeg vil i al stilfærdighed godt lige pointere, at det med at skråle både helte- og antiheltenavne ikke kun er muligt fra C-siden. Sår'n rent fysiologisk - og faktisk også kulturelt. Og nu, hvor ingen af de voksne læser med, kan jeg også godt afsløre, at VHA's udsendte hele to gange formåede at tømme en fadøl ud over en (anslået) to-årig gut på rækken foran. Det var selvfølgelig ikke med vilje i samme grad, som når de ægte hvii'e overdænger fellow homies på C, men alligevel. Vi kom også til at sige undskyld til moderen - er det ok?

Kalle sagde ...

Jeg er så real en fan at jeg blev på stenbroen og pakkede flyttekasser.

Fuck moderne fodbold. Jeg er så ægte en fan at jeg slet ikke ser fodbold. Det er ægte.

Kaysen sagde ...

Vi lærte Atles kone er norsk blondine. Og ikke nærig med sukker.

TifosoTom sagde ...

jeg var fuld....