onsdag den 29. februar 2012

Oh happy days!


Vesterbro Hardcore AGF er kommet i besiddelse af en email fra FC Nordsjælland. Og det er ikke en af de der lidt småkedelige 'fortrolige' emails om, at lønudbetalingen hænger i en tynd tråd, eller hvad der ellers bliver hivet frem i agurketiden.

Nej, det er intet mindre end en sjælden indsigt i selve forberedelserne til kampopvarmningen forud for superligaopgøret mellem FCN og AGF senere i forårssæsonen! Emailen lyder sådan her i sin fulde, uredigerede længde:

Hej GF 
I forbindelse med vores kamp mod Brøndby i efteråret, havde vi efter ønske fra Brøndby, arrangeret noget fan-opvarmning bag udeholdets tribune på Farum Park med billige øl og musik.
Da I, sammen med FCK og BIF, nok er de eneste, som kan bære sådan et arrangement tilskuermæssigt, vil jeg høre om I tror det vil have noget interesse for jeres fangrupperinger. 
Jeg er klar over I ikke kan svare på alle gruppers vegne, og vejret og resultater kan selvfølgelig også spille ind. Men kunne I forestille jer at AGF-fans fra Århus og København ville have interesse i at mødes herude og varme op sammen? 
I må meget gerne komme med indspark til underholdning/musik eller lignende hvis det ville være interessant for jer. 

Vh. FCN

Halløj! Der er mange spændende aspekter ved den her opvarmnings-gate, men den mest interessante er afgjort, at vi nu står med en unik mulighed for en generalprøve på forsommerens fejring af CL-deltagelsen. Jeg har tre kvalificerede forslag til underholdningen i Farum, men tanken er, at du selv byder ind med alle dine ønsker, og så sender vi en samlet ønskeseddel til arrangementschefen i FCN:

1) Efter forbillede fra den danske pavillion under EXPO 2010 i Shanghai foreslår jeg,at Agnete og Havmanden flyttes til området bag tribunen i Farum, så vi kan bade i springvandet efter sejren over nordsjællænderne. Det er et ikke helt utrivielt stykke ingeniør- og transportarbejde, men det er meget vigtigt at få afprøvet, bl.a. hvor mange badende GF-fans der på samme tid kan fejre en triumf i springvandet

2) Christer George og hans So Called Negroes bør selvfølgelig være en selvskrevet del af arrangementet. Ingen behov for yderligere forklaring

3) Luffe (Olof Persson, red.) skal naturligvis også være en del af fejringen med sin egen fortolkning af 'Hvor skal vi sove i nat'. Heller ikke her tror jeg, det er nødvendigt med yderligere uddybning

Men byd ind med dine egne ønsker til den her glade eftermiddag bag Farum Park. Så står Vesterbro Hardcore AGF for resten af kommunikationen.

Vh. VHA

8 kommentarer:

Kalle sagde ...

1) Hamid. Nuff said. Bedre brysk bartending findes ikke. Han skal installeres på Farum Park.

2) Noget med Huxi. Et eller andet. Bare noget stand-up eller sådan noget. Han er skidesjov og fra Viby (J).

Søren HC sagde ...

1) TV Lorry kommer og sender live medbringende Line Baun.

2) Farum Boldklub - ja, der blev sagt Farum Boldklub - sender en repræsentant, der sparker plastikbolde (størrelse 4) ud til alle de tilstedeværende fædre.

3) FN Wine fra Rørmosevej laver et smagsfuldt tasting arrangement af den nyeste portvin. Vi er - i modsætning til jer Furesøboere - ikke så meget til rødvin - bortset fra druerne fra Perus bjergsider.

Andreas Mikkelsen sagde ...

Det er rigtig gode input, dem der.

Især det der med at sparke Line Baun ud til fædrene er et tiltag, jeg ikke var kommet på. Men det vil garanteret lokke lidt ekstra Vesterbro fædre afsted.

Kaysen sagde ...

Det er en lørdagskamp, javel ja. Det giver jo ekstra kolorit på sagen.

Jeg savner de tider, hvor en flok blegfede lokale piger med afbleget hår dansede rundt i små nederdele. Var virkelig en del af totaloplevelsen omkring en fodboldkamp. Denne tradition er desværre gået fløjten, og kunne passende genoplives til lejligheden.

Og hvorfor er der aldrig nogen som laver den forlystelse man altid kunne se i Anders And blade (Mand på pind over vandbassin og nogle bolde som udløser fald-princippet). Her tænker jeg Allan K. og 25 kr. pr. bold. PS: I kan evt. arbejde med et bassin med rødvin, hvis han er svær at overtale ..

Kaysen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Andreasfrb sagde ...

Aage Rou Jensen der ligger lit de parade og hvis det er helt umuligt, så kan Stampe vel godt klemmes ned i en glasboks

TifosoTom sagde ...

Der bør også være noget med rejser, helst til overpris der kan føres direkte til Moderskibet i Aarhus´ slukne kasse. Det vides faktuelt at I godt nok blev knaldet på det sidste gang men som man siger "Man misser 100 % af alle de skud man ikke tager"

Jesper sagde ...

Et "Justice for Nocko"-banner bag det ene mål ville være passende.