torsdag den 23. februar 2012

En af de længere...

... og her taler vi (som sådan) ikke om størrelsen på nedenstående signaturs forplantningsorgan.
Næ, vi er bare på vej ud i en post med mange bogstaver, så hæld lige lidt Black Power i kruset og giv dig hen.

Som du - din trofaste hund - godt ved, så gjorde vi for noget tid siden Jens Jönsson forlegen ved at stille skarpt på hans karrygule underbuks, men det er nogle gange journalisters lod: at udstille nogen eller noget for at fremhæve en pointe eller noget problematisk.

I en så vital sag som denne har vi selvfølgelig forsøgt at afkræve Moderskibet svar på en række spørgsmål som direkte følge af, ja lad os bare kalde den Karry-gate. Vi ventede og ventede.. og ventede. Troede, at vi havde været for nærgående, provokerende, utidige - eller at der bag den lange svartid måske gemte sig et forsøg på at sylte sagen.
 
Men så - i aftes - var der hul igennem fra kommunikationsafdelingen. Og hvilket hul. Det lader til at vores afsløring ikke har været helt forgæves.Vi spurgte, om AGF har..:

- en politik for spillernes påklædning, ind- og som udvendigt?
Som en enhver anden fodboldklub, der gerne vil tages seriøst, har vi naturligvis også en politik for spillernes påklædning, men den omfatter kun kampe, træningslejre, offentlige arrangementer. Affødt af miseren med de karrygule underbukser, der har sendt chokbølger gennem hele organisationen, er det dog helt klart en politik, som vil blive revideret for at undgå lignende sager.


- Gælder en sådan politik i givet fald både i fritiden og i embeds medfør?
Den gælder kun i embeds medfør - og det var hjerteundersøgelsen vel ret beset også. Til Jønssons forsvar skal det dog siges, at han ikke var klar over, at han skulle fotograferes, og at det var vores læge, som var kameramand.

- Har Jens J. fået intern påtale af sit underbuksevalg?
Der må jeg blive jer svar skyldig, men jeg er da overbevist om, at sportschefen har kaldt ham ind til en kammeratlig samtale, understreget det utilgivelige i at flashe karrygule underbusker og givet ham en lektion i proper dresscode.

- Har I evt. en lyserød skjorte, vi kan udlodde som præmie? (vi indrømmer: en lidt mærkelig afslutning på et interview)
Nej, men vi har en Zanzibar-trøje i overskud....

AHA! Det får konsekvenser det her. For organisationen, for den enkelte. Og vi har fået lovning på en mega-lex Zanzibar-trøje. Nu skal vi bare finde ud af, hvordan du kan gøre dig fortjent til den.

Korrespondancen med Moderskibet stopper ikke helt her. Når der nu alligevel løb 0'er og I'er gennem den elektroniske pipeline, kunne vi lige så godt få svar på, om klubben har taget de velmente råd til sig om øko-kost, tarmtømning og sovetider?

"I forhold til vores gode ven XXXXX (anonymiseret), så får vi jævnligt - eller rettere sagt ugentligt - mails med velmenende råd, og for det meste sender vi dem videre til den sportslige sektor. Om de så bruger dem skal jeg lade være usagt, men måske den sportslige fremgang skyldes, at spillerne går i seng senest kl. 10 og sover i mørke uden mobiltelefon og andet elektrisk i nærheden, går på toilettet og får tømt tarmen inden kl. 07, mv."

Vi tror det nok. Og det er derfor Europa-eventyret snart begynder.

8 kommentarer:

Jesper sagde ...

Det er stærke sager. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis Jønsson kommer i problemer på grund af VHA's gode arbejde, men hvis han vil blive til noget, må han altså få styr på sine underbukser. Det er det, min far altid har sagt: Køb blomster og skift underbukser - eller går det ikke.

TifosoTom sagde ...

"You got me at Zanzibar trøje"!!! #eksalteretAGFidiotmedforårsogchampignonsligafornemmelser

mabee sagde ...

I'm sorry, men det er altså Hr. Jønsson, der har bragt sig selv i problemer med de underdrenge.

Det her er dæleme undersøgende journalistik.

Krogh sagde ...

Gad vide om Schouby nogensinde får lavet SÅ god dybdeborende journalistik.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

Jeg har faktisk lige set en microfon i tv med karrygrøn vindhætte fra TV2 News, er I sikre på at Jønsson ikke er på forkant med farvevalget?

Jeg bor i udkanten af Tranbjerg og der er mig bekendt ikke nogle hippe modefolk herude, så jeg har ikke et mode-netværk at konsultere men I må støde ind i nogle modeagtige folk ovre på stenbroen.

Jesper sagde ...

@Peder: Interessant, som de ville sige i UFO-tv fra Fyn.
Kan du blive lidt mere specifik - i hvilket indslag var det, den omtalte vindhætte forekom?

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

@jesper Det var i noget nyhedshalløj på DR Update hvor de snakkede om en eller anden ring i København, vindhætten virkede åbenbart så godt at det var nødvendigt for mikrofonen at blive stukket op i ansigtet på interview-offeret.

Man kunne også kigge på dr.dks hjemmeside, der er jo nærmest grøn både til højre og venstre, og hvis man scroller ned hvor dagens program vises er det mindsandten også grønt.

Man kunne også kigge på det der YouSee logo på GFs trøje, hvis man så Jønssons underhylere fra nye ville farven nok være lige så frisk som på trøjen.

Laust aka Defaistisk fraktion Brønshøj sagde ...

Jeg ved ikke hvor de tilsyneladende ubegrænsede finanser bag VHA-redaktionens gravergruppe stammer fra i disse for branchen så trange tider - men jeg skal love for at de mange timer med næsen i statstidende og Euroman giver pay-off for hver en øre. I parentes bemærket, (note to self: når man skriver i parentes bemærket, bør man så de facto anvende parentesen, eller er den underforstået?)er det en skandale at Jespers fars livsfilosofi ikke var pensum, da jeg gennemgik ideernes historie på Århus Uni. Klappe-kage skole....