tirsdag den 21. februar 2012

Økologi og tom tarm

Fem år skulle det tage, men så var vi der også. VHA er nået til et sted i tilværelsen, hvor vi ikke bare er endnu et perifært medie, der svæver rundt derude. Ikke længere noget eller nogen, som claimer. Næ, vi er tæt på at være der, hvor alle andre, der er hvide i hjertet, gerne vil være - nemlig der, hvor vi selvfølgelig er på bcc, når AGF modtager en mail fra folk, der både vil noget og ved noget.

Læs og lær.

Kære AGF.

Jeg ser lige, at AGF rejser til varmen. Afgang sent om natten! Jeg har et par gode råd til spillerne:

1) Gå i seng senest kl. 10 og sov i mørke uden mobiltelefon og andet elektrisk i nærheden. Det skader!

2) Stå tidligt op lige meget hvor sent man er kommet til køjs og gå på toilettet og få tømt tarmen inden kl. 07. Mellem kl. 5 og 7 strømmer der ekstra blod til tyktarmen og endetarmen for at den vil tømmes. Gør man ikke det og sover bliver det nu rådnende affald i tarmen suget ud i blodet og forgiftet kroppen til skade.

3) Har man kørt i alm bil eller bus eller tog eller med fly, så bliver kroppen udsat for rystelser, som indvirker, så man på anden dagen derefter mærker trætheden. Derfor er den en god idè at rejse til spillestedet 3 døgn før, så man er kommet over trætheden. Prøv det på egen krop.

4) Lad være med at drikke alkohol og sukkerlæskedrikke såsom cola etc. Det er gift for kroppen.
5) Spis kun økologisk. Start dagen med at spise økologiske frugter. Senere på dagen rå økologiske grønsager, gnask et par gulerødder, kål etc. Af alle grønsager danner organerne det RIGTIGE sukker til kroppen. Hold ud med dette, hvis du har karakter til det. Vaner er dog være at slippe. Også meget god ved genoptræning. Skader undgår man også, for ikke økologisk mad og kødmad og mælk gør at sener, bånd og muskler mister elasticiteten og i stedet for bliver plastiske af affaldsstoffer blandet med kalk fra mælkeprodukter, hvorved de springer som skørt plastic. Spis alle dage magnesium tilskud!!

6) Spis vegetarisk, helst vegansk. For mælk, yoghurt, ost, smør etc. danner slim i blodbanerne og hindrer blodets hurtige cirkulation.

7) En spillers vægt skal være nogle tal mindre end spillerens længde over en meter, eks: Højde 1 m og 85 cm, så skal vægten være omkring 80 kg.

Håber du giver det videre til trænerne og spillerne.
Jeg håber på gode kampe og sejre.

Kærlig hilsen (anonymiseret afsender - vi kan ikke have, at han bliver overrendt af alle mulige gennemsnitlige mennesker, som vil have gode råd)

2 kommentarer:

BPD sagde ...

Åh, er han virkeligt stadig aktiv. Jeg mindes ham i højeste grad fra min tid på ForeverAGF/Nejtak.nu, hvor han hele tiden ville have medietid med hans naturlige råd.
Han er jo fantastisk!

Anonym sagde ...

"Rodspiseren" er tilbage :-)
Med mere helsekost....