fredag den 3. februar 2012

Blog raser: AGF uden underbukse-politik

Ja, nu har vi ligesom skrevet rubrikken for Ekstra Bladet, så kan de jo bare copy-paste og få en masse hits og likes fra Nationen. Jo, vi ved godt, hvordan den slags skal spinnes.

Og så til essensen: i forbindelse med hjerteundersøgelser af en håndfulde spillere røg Jens J. på briksen, og med dette billede fra Moderskibet kan vi vist godt slå fast, at klubben ikke har nogen underbukse-politik.


Det er egentlig ikke, fordi Bloggen går synderligt op i den slags, ej heller sporter vi selv nogle dyre, nystrøgne og helt sikkert pung-stramme italienske underklæder, men .... karrygule underdrenge?

Må vi foreslå, at Peterstrojkaen og Kniven lige hæver stemmen der? Vi kan eventuel godt være med til at finde egnede lokaler, hvis de to herrer selv vil en tur på podiet for at vise, hvordan sådan noget skal se ud.

2 kommentarer:

gl. egå sagde ...

Faktisk er billedet taget i selve det øjeblik JJ (eller er det Damien Duff?) kommer i tanker om at det var vaskedag i dag. Jeg kan kun viderebringe min salig oldemoders råd om, at man bør skifte underbukser hver dag, i tilfælde af at man ryger på hospitalet. Værsgo, JJ.

I øvrigt et uhyggeligt billede. Den dybe afstand mellem læge og klient. Hjerteskærende. http://youtu.be/rt_n09c9tF0

Kalle sagde ...

Udover de karrygule underdrenge som Jens sporter her, så er det vel også vigtigt at læse kropssprog i denne sammenhæng.

Aldrig har man vel set en så opgivende tilgang til en lægelig undersøgelse. Hvad søren er der galt Jens?